Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Özür dilemek istiyorum. Şampiyonluk kutlamalarını bazen abartabiliyoruz. Kimseyi hedef göstermesek de bazen yanlışlıklar olabiliyor. Ben de bu konudan çok rahatsız oldum. Bizler örnek insanlarız ve örnek olmaya devam etmemiz gerekiyor."

Galatasaray’ın gerçek takipçileri ve taraftarları başarı ve başarısızlığın kokusunu alır. 2 senedir koya koya şampiyon olacağız diyordum.

Ancak bazı gerçekler vardır mesela Nihat Kırmızı sportifte görev alıp konuşmaya başladıysa, başarısızlık kaçınılmazdır.

10 senedir demediğim şeyi diyorum fenerbahçe bu yıl şampiyon olur.
Nihat Kırmızı Cengiz döneminden beri Sportif'te bağımsız üye zaten. Ara sıra hep çıkıp açıklamada yapar özellikle transfer dönemlerinde. Geçen sene yine haziran aylarında da çıkıp İcardi transferi ve diğer transferler ile ilgili konuşmuştu. Ara ara saçma sapan bir şekilde çıkıp konuşur. Maddi katkı verdiği için mi tutuluyor bilmiyorum ama herhalde o yüzden zira onun dışında bir işini hiç görmedim kendisinin Cengiz, Elmas dönemi dahil.

Okan Buruk: "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Galatasaray taraftarlarını çok memnun edecek opsiyonlarımız var. Başkanımız, 'Transfer konusunda ne isterseniz yapacağım' dedi. Bu da bizi çok sevindirdi. Yönetim bizim için her türlü fedakarlığı yapıyor."
Beni asıl endişelendiren açıklama bu. Taraftarı memnun edecek transfer ve hevesli başkan.

Galatasaray’ın gerçek takipçileri ve taraftarları başarı ve başarısızlığın kokusunu alır. 2 senedir koya koya şampiyon olacağız diyordum.

Ancak bazı gerçekler vardır mesela Nihat Kırmızı sportifte görev alıp konuşmaya başladıysa, başarısızlık kaçınılmazdır.

10 senedir demediğim şeyi diyorum fenerbahçe bu yıl şampiyon olur.
Nihat Kırmızıyı bilmem ama zaten bu 2 sene şampiyonluk sonrasındaki 2 sene 5inci 6ıncı vb olma olayı geçmiş yaşadıklarımıza göre olma ihtimali çok yüksek,son 10 küsur yıldır hep böyle oldu çünkü

Okan Buruk: "Galatasaray takımı çok güçlü bir kadro kuracak. Geçen sene bizim için ders. İki sene önce ortada transfer yokken hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylemiştim. Geçen sene bizim için çok uzun bir süreçti, çok ön eleme oynadık, 56 maç oynadık."

Okan Buruk: "Galatasaray takımı çok güçlü bir kadro kuracak. Geçen sene bizim için ders. İki sene önce ortada transfer yokken hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylemiştim. Geçen sene bizim için çok uzun bir süreçti, çok ön eleme oynadık, 56 maç oynadık."
Hocanın duyumlar fos çıkıyor genelde

Herkes karalara bagladiysa bu takımın hocası yok mu o zaman ? Erden timur hem yönetip hem kendi oynuyordu sanırım neymiş ki bir gitti diye şampiyon olamayacağız

Nihat Kırmızı Cengiz döneminden beri Sportif'te bağımsız üye zaten. Ara sıra hep çıkıp açıklamada yapar özellikle transfer dönemlerinde. Geçen sene yine haziran aylarında da çıkıp İcardi transferi ve diğer transferler ile ilgili konuşmuştu. Ara ara saçma sapan bir şekilde çıkıp konuşur. Maddi katkı verdiği için mi tutuluyor bilmiyorum ama herhalde o yüzden zira onun dışında bir işini hiç görmedim kendisinin Cengiz, Elmas dönemi dahil.

Beni asıl endişelendiren açıklama bu. Taraftarı memnun edecek transfer ve hevesli başkan.
Konuşmaya başladıysa dedim özellikle.

Okan Buruk: " Mertens ile beraber Ciro'nun da sözleşmesini uzattık. Onun da iki şampiyonluğu oldu." (Gülerek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt