Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa da chavelier ile en beğendiğim kaleci. Taş gibi alıp bi 10 sene rahat ederiz ama kelleher şu durumda gelr mi? Herkesin istediği seksi bir kulüp de olsak bulunduğu takımlardan bize zor maalesef
1 sene sözleşmesi kalmış. Liverpool'a Mamardashvili'nin de geleceğini düşünürsek transferi ihtimal dahilindedir diye düşünüyorum.

kelleher
sovalye
ispanyol kaleciler
Lunin
bunlar gelmez

Adsız.webp

Hayır ama pena karşıtıyım ileri derecede çünkü adam iyi kaleci falan değil.
Çok fazla uğurcan ve pena diyen var gerçekten Günay bu ikisinden daha iyi bize günü kurtaracak kaleci değil en az 4-5 sene götürecek kaleci lazım osimhen işi kadar önemli bu iş

Muslera'nın bir çok hatası var o videodakine benzer hatta daha kötüleri. Psv maçı, ligde bir çok hatası da var ve bu normal her kalecinin ciddi hatalı yediği goller var.

Bize geldiğinde bu tarz videolar vardı.

Ben bulkaya pek isinamadim polonyali oldugundan

Ama istedigin her topcu icin messi videosu da cikar latovleci videosuda

videolardan topcu begenilmez veya yerilmez

Izlersin 3-5 full macini ona göre yorum yaparsin

Yazilanlardan en cok kafama yatan Tzolakis ama ne maliyete gelir, olympiakos birakir mi(sonucta onlarda CL de) vs vs.

Yazilanlardan en cok kafama yatan Tzolakis ama ne maliyete gelir, olympiakos birakir mi(sonucta onlarda CL de) vs vs.
Bırakacaklarını sanmıyorum geçen sezonda çok talibi oldu salmadılar diye biliyorum yaşıda genç isterim şahsen ismi geçenlerden en makulü bu çocuk yada lunin olur süper ligden kaleci alınmasına karşıyım süper ligde düzgün yerli kaleci yok

Bulka çok hantal kaleci. Santos'daki Gabriel Brazao ismi geçiyor onu alırdım çevik bir kaleci. Ya da fazla para harcamam diyorsa yönetim PSV'de sözleşmesi biten Arjantinli Walter Benítez'i alırdım. Geri kalan parayı 10 numaraya basardım.

Levent Tüzemen: "Güneydoğulu bir işadamının Galatasaray’a sponsor olmak için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duydum."

Levent Tüzemen: “Okan Buruk’un yeni sezon için Mertens’e 'Gel, benim ekibimde ol' dediği söyleniyor. Mertens’in ise ailesiyle birlikte dünya turuna çıkma planı olduğunu ilettiğini öğrendim. Kendisine '1.5 ay vaktin var, turunu tamamla gel' demişler.”

Levent Tüzemen: "Güneydoğulu bir işadamının Galatasaray’a sponsor olmak için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duydum."

Levent Tüzemen: “Okan Buruk’un yeni sezon için Mertens’e 'Gel, benim ekibimde ol' dediği söyleniyor. Mertens’in ise ailesiyle birlikte dünya turuna çıkma planı olduğunu ilettiğini öğrendim. Kendisine '1.5 ay vaktin var, turunu tamamla gel' demişler.”
Keşke kalsa Mertens teknik ekipte..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt