- 2 Temmuz 2011
- 138.118
- 58.932
- 5.488
90larda esin moralioglu diye biri varmış.hem ozcani(ozcan deniz) hem de Galatasarayi çok seviyorum demiş.onu da ünlü Galatasaraylilara ekleyelim @Murat Durmaz senin yasin yeter bilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üyelere avatar cezası olarak takdim edilebilir foruma girme cezası yerine arada
Adam faul yapmadan savunma yapamıyor rtaş nasıl iyi bir bek olacak ya cl de yamalı geçelim hadi noa lang a karşi da 90 dk çikartabilecegini zannetmiyorum.Sallai'nin bek prformansını beğendim şu ana kadar eğer bu dönüşümü yapabilirse iyi bek olma özellikleri mevcut kendisinde.
Dandik lig diyecegim ama Modric’te oradan cikti. Bu adami gercekten izlediniz mi yoksa sadece YT videolarina mi bakiyorsunuz?
Asanım Avrupa da 90 dakikayı kırmızı yemeden tamamlayabileceği maç yok.Sallai'nin bek prformansını beğendim şu ana kadar eğer bu dönüşümü yapabilirse iyi bek olma özellikleri mevcut kendisinde.
Bu kadronun ilk24 yapması bir mucize olur rtaş------------------------Günay-----------------------
Sallai---------Davinson--------Abdül------------Eren
-----------------Torreira----Lemina----------------
Barış----------------Sara---------------------Yunus
--------------------Morata------------------------
Hiç transfer yapamadığımız senaryoda bile ilk 24 yapabilmemiz lazım şlde altı çok net başarısızlık olur.
Şampiyonluk çok erken geldi, Mayıs'ın ortasında kendimizi transfer nöbetinde bulduk.
Osimhen'e Arabistan'dan gelen teklifi duyunca şampiyonluk sevinci de kalmadı.
Bizim transferden sorumlu yöneticileri de düşününce Eylül'e kadar psikolojiler baya bozulacak.
Yav en azından boeyi geri döndürme gibi şey yapabilmeleri gerek bu beceri gerektiren bir iş de değil yani
Bu sezon pek kurbağa paylaşmıyorsunForumun moduna bakacak olursak, sampiyonluk kupasi kutlamasina 1 milyon yerine 15000 kisi gidip Transferler nerde?! YOnetim istifa diye tezahurat edilecek heralde.
Bence cok pisman oluruz sakatliklar yuzunden. Sakatlik sorunu olmasa bence Bayern biraz daha israrci olurdu.Boey gercekci hedefler arasinda osimhenden sonra en cok istedigim transfer olur net ..