Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai'nin bek prformansını beğendim şu ana kadar eğer bu dönüşümü yapabilirse iyi bek olma özellikleri mevcut kendisinde.
Adam faul yapmadan savunma yapamıyor rtaş nasıl iyi bir bek olacak ya cl de yamalı geçelim hadi noa lang a karşi da 90 dk çikartabilecegini zannetmiyorum.

Dandik lig diyecegim ama Modric’te oradan cikti. Bu adami gercekten izlediniz mi yoksa sadece YT videolarina mi bakiyorsunuz?

Kardeşim sana samimi olacağım, Zagreb 'in sene başında evinde Karabağ ile oynadığı şampiyonlar ligi play off maçını izlemiştim. Tek başına aldı maçı, tam bir oyun kurucu, 10 numara, kilit pas vs her şey var.

------------------------Günay-----------------------
Sallai---------Davinson--------Abdül------------Eren

-----------------Torreira----Lemina----------------

Barış----------------Sara---------------------Yunus

--------------------Morata------------------------

Hiç transfer yapamadığımız senaryoda bile ilk 24 yapabilmemiz lazım şlde altı çok net başarısızlık olur.

------------------------Günay-----------------------
Sallai---------Davinson--------Abdül------------Eren

-----------------Torreira----Lemina----------------

Barış----------------Sara---------------------Yunus

--------------------Morata------------------------

Hiç transfer yapamadığımız senaryoda bile ilk 24 yapabilmemiz lazım şlde altı çok net başarısızlık olur.
Bu kadronun ilk24 yapması bir mucize olur rtaş

Forumun moduna bakacak olursak, sampiyonluk kupasi kutlamasina 1 milyon yerine 15000 kisi gidip Transferler nerde?! YOnetim istifa diye tezahurat edilecek heralde.

19:05 transfersiz gecti...yangin tayfa nerede?

Şampiyonluk çok erken geldi, Mayıs'ın ortasında kendimizi transfer nöbetinde bulduk.

Osimhen'e Arabistan'dan gelen teklifi duyunca şampiyonluk sevinci de kalmadı.

Bizim transferden sorumlu yöneticileri de düşününce Eylül'e kadar psikolojiler baya bozulacak.

Şampiyonluk çok erken geldi, Mayıs'ın ortasında kendimizi transfer nöbetinde bulduk.

Osimhen'e Arabistan'dan gelen teklifi duyunca şampiyonluk sevinci de kalmadı.

Bizim transferden sorumlu yöneticileri de düşününce Eylül'e kadar psikolojiler baya bozulacak.

sampiyonluk sevenci bizde 24 saat surer.

Joao Felix diyenler var. Rehabilite edebilirsek tam aradığımız adam kanat da oynar 10 numara da hücuma ciddi zenginlik getirir.

icardi cidden çok akıllı lig bitene kadar idmanlara çıkıp herkes tatile gidince buda gidecek

nasılsa hesap soran yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt