Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.920
- 29.266
- 2.993
5 yıllık kontrat-bonservis-vergi-menajer ücreti falan derken toplam maliyet 180 milyon euroyu bulacak eğer transfer gerçekleşirse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Romuloya gerek yok Icardi+Morata kalıyorsa. İyi bir kanat forvet ve 10 numaraya parayı gömelim.Kutucu + Ross + Yusuf + 3m = Romulo
Katiliyorum. Fb 11 yildir sampiyon olamiyorsa sebeplerinden biri de budur. Altay irfan liva yok olmuyorKaleci transferi çok ama çok önemli burada hata yapma lüksümüz yok
İnsanlar genelde bizim ligi daha çok takip ettiği için göz önündeki adamlar daha ihtişamlı görünüyor. Çoğunlukla yanıltıcı oldu zaten geçmişte 3 büyüklerin lig içinden aldığı yabancı oyuncularOsimhen 8 gol atsa amatöre yollardık, baska takımdaki herifler olunca aşık oluyoruz. Garip geliyor.
5 yıllık kontrat-bonservis-vergi-menajer ücreti falan derken toplam maliyet 180 milyon euroyu bulacak eğer transfer gerçekleşirse.
Son zamanlarda mobilden daha cok takip ediyorum baya kolayima geldigi icin(imla hatalarimdan belli zaten)Forumun yeni görüntüsüne alışmaya çalışıyorum
bu gs taraftari neden kocasi tarafindan terkedilmis ex kari gibi davraniyor her oyuncu satisindagtüme bak, gelme lan
Tövbe estgtüme bak
kadinlar euro varBu yaz avrupa veya dunya kupasi da yok
Tek eglencemiz transfer olacak 3 ay
Bu yaz avrupa veya dunya kupasi da yok
Tek eglencemiz transfer olacak 3 ay
az mi cok muRomulo koca sezon penaltısız 8 gol atmış he
Çünkü gs bir his takımıdır lafı gerçek. Taraftar her futbolcudan yüksek aidiyet bekliyor gs'ye karşı, onu görmediği topçuyu silip atıyor, istediği kadar iyi topçu olsa bile.bu gs taraftari neden kocasi tarafindan terkedilmis ex kari gibi davraniyor her oyuncu satisinda