Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen olmazsa bütçemiz ne kadar acaba

ilk 11 icin hemen alınması gereken 4 mevki kaleci, sag bek, sol stoper, kanat(on numaraya da kayan bernardo tarzi)

gol özürlü kabız bi herif abi o
united'ın son dönemdeki abuk transferlerinden sadece biri

osimhen giderse icardi dışında pek umudum yok o bölge için
Aslında vlahovic bu kadar ölü fiyattayken alsak hiç fena olmaz. O maaşa avrupada takım bulamaz ve bonservis de yazın ortasına doğru giderek düşer tam bizim lige düşecek seviyede şuan.

osimhen olmazsa bütçemiz ne kadar acaba

ilk 11 icin hemen alınması gereken 4 mevki kaleci, sag bek, sol stoper, kanat(on numaraya da kayan bernardo tarzi)
burada 30 milyon denmis

Turkiyede kalipli boylu poslu agir olmayan her santrafor is yapar hele hojlund baya baya yapar
Osimhen kadar atlet degil ama okadar kotu oyuncuda degil
United denen çöplük te adam bitti
Buraya gelsin 25 ten asagi atmaz
Hojlundu bende çok isterim bence osimhen tadını vermesede yaklaşacak bir oyuncu ama mümkün değil onu buraya getirmek

Osimhen gittiği an momentum kaçar seneye bir beklentim yok açıkçası icardi tırt durumda morata et mi balık mı belli değil muslera yok sağ bek yok Mertens yok kalbim sıkıştı

burada 30 milyon denmis

boey kiralık opsiyonlu
sane bonsrvissiz
alexandro 20
kaleci 15

35e çözer miyiz bu 4 mevkiyi

20 de satıştan kazansak o parayla da orta saha yedeği genç, santrafor yedeği genç ve ozan kabak

olmaz mi

boey kiralık opsiyonlu
sane bonsrvissiz
alexandro 20
kaleci 15

35e çözer miyiz bu 4 mevkiyi

20 de satıştan kazansak o parayla da orta saha yedeği genç, santrafor yedeği genç ve ozan kabak

olmaz mi
Gerci bu 30 dediklerine bakma daha sermaye artirimdan bahsediliyor ve yeni sponsorlar falan yani en az 50 milyon euro olur gibi.

Bu yonetim becerir mi diye soruyorsun da orasi biraz supheli :)

10 direkt kabul bence, Romula iyi gerçekten 5 az kalır.
Kutucu'ya da 6 verdik ama işte. Anadolu takımlarında her türlü iş yapar çöp çekmemek gerek takas işi olursa.

Romulo'yu bizim maçlar ve Jk, Fb maçları dışında izlemedim, o maçlarda iyi izlenim verdi de genel olarak nasıl sezon geçirdi iyi bakmak lazım.

Manudan kiralık topçu almak lazım Maguire bile gelse bizde iş yapar Hojlund fln alabilsek uçar
Screenshot_20250523_235313.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt