Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ kanat ikilisi Burdur gibi kalmışFenerli bir dostum şöyle bir kadro gönderdi ve 'O sene, bu sene' dedi. Paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 287426
Aslında vlahovic bu kadar ölü fiyattayken alsak hiç fena olmaz. O maaşa avrupada takım bulamaz ve bonservis de yazın ortasına doğru giderek düşer tam bizim lige düşecek seviyede şuan.gol özürlü kabız bi herif abi o
united'ın son dönemdeki abuk transferlerinden sadece biri
osimhen giderse icardi dışında pek umudum yok o bölge için
en az 1 ay umrumda falan olmaz transfer keyfini çıkarmak lazım şampiyonluğunBiz Osi gidiyor mu, giderse x y z olur mu, kadro planı vs strese girdik. Salıyorum transferi ben yaw iki dk rahat takılalım![]()
burada 30 milyon denmisosimhen olmazsa bütçemiz ne kadar acaba
ilk 11 icin hemen alınması gereken 4 mevki kaleci, sag bek, sol stoper, kanat(on numaraya da kayan bernardo tarzi)
Hojlundu bende çok isterim bence osimhen tadını vermesede yaklaşacak bir oyuncu ama mümkün değil onu buraya getirmekTurkiyede kalipli boylu poslu agir olmayan her santrafor is yapar hele hojlund baya baya yapar
Osimhen kadar atlet degil ama okadar kotu oyuncuda degil
United denen çöplük te adam bitti
Buraya gelsin 25 ten asagi atmaz
5 + Kutucu okey10+ kutucuyu istemişler söylenene gore
10 direkt kabul bence, Romulo iyi gerçekten 5 az kalır.5 + Kutucu okey
burada 30 milyon denmis
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da yeni sezon öncesinde en çok merak edilen konulardan biri Victor Osimhen'in geleceği.![]()
Sarı-kırmızılı takımla rekorlar kıran ve kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Osimhen'in gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği henüz netleşmiş değil.
Transfer için Victor Osimhen'in kararı beklenirken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yıldız golcü ve yeni sezona ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Özbek:
"Avrupa her zaman önceliğimiz. Ligde de 6. yıldız yolunda ilk sezonumuz ve hedefimiz yine...
Gerci bu 30 dediklerine bakma daha sermaye artirimdan bahsediliyor ve yeni sponsorlar falan yani en az 50 milyon euro olur gibi.boey kiralık opsiyonlu
sane bonsrvissiz
alexandro 20
kaleci 15
35e çözer miyiz bu 4 mevkiyi
20 de satıştan kazansak o parayla da orta saha yedeği genç, santrafor yedeği genç ve ozan kabak
olmaz mi
Gerci bu 30 dediklerine bakma daha sermaye artirimdan bahsediliyor ve yeni sponsorlar falan yani en az 50 milyon euro olur gibi.
Bu yonetim becerir mi diye soruyorsun da orasi biraz supheli![]()
50 milyonu harcarlar orası kesin de aldıkları adamlar 50 milyon eder mi? Tabi ki etmeyecekGerci bu 30 dediklerine bakma daha sermaye artirimdan bahsediliyor ve yeni sponsorlar falan yani en az 50 milyon euro olur gibi.
Bu yonetim becerir mi diye soruyorsun da orasi biraz supheli![]()
Mantiksiz degilde bizim yonetim beceremez yani onu demek istedim.soylediklerim mantıksız mi anlamında sormustum
Kutucu'ya da 6 verdik ama işte. Anadolu takımlarında her türlü iş yapar çöp çekmemek gerek takas işi olursa.10 direkt kabul bence, Romula iyi gerçekten 5 az kalır.
Bono kadar oynar mı tarzı ona benziyor10 direkt kabul bence, Romulo iyi gerçekten 5 az kalır.
Napiyon katmerli şekeren az 1 ay umrumda falan olmaz transfer keyfini çıkarmak lazım şampiyonluğun
muhabbet burda diye geliyom sadece![]()