- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.027
- 2.693
Herkes kalıcak mı gidecek mi diye bekledi beklenti oldu herhalde, normal bir sezon sonu röportajı idi böyle bakılınca sanırım iptal edildi.Osi idmanda gözüküyor hani yoktu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes kalıcak mı gidecek mi diye bekledi beklenti oldu herhalde, normal bir sezon sonu röportajı idi böyle bakılınca sanırım iptal edildi.Osi idmanda gözüküyor hani yoktu
idmanı izliyorum bizim spiker osimhenin basın toplantısı yapacağına dair bizden herhanibir açıklama gelmedi dedi şimdi.Basın toplantısı yapacak diyen kişi kimse sıkmış galibaOsi idmanda gözüküyor hani yoktu
Kına yakarsınHarbi seneye iskeletin %50'i gidiyor yaw. Nando-Osi-Dries ve kuvvetle muhtemel Barış. Seneye bizden bir şey olmaz gibi.
Pasları da iyi presi de.Okan hoca tombili ama baya koşuyor
Topçuyken de şişman gibiydi ama yerinde durmazdı ve her maçın adamı olurdu.Okan hoca tombili ama baya koşuyor
Şimdi de düşmansınTopçuyken de şişman gibiydi ama yerinde durmazdı ve her maçın adamı olurdu.
Hem kanat hem orta saha rolünü Türk futbol tarihinde en iyi oynayan oyuncudur Hamitle birlikte.
Çok severdim tjkye gitmesine üzülmüştüm bayağı
bu sene zaten doğal karşılıyorum tabiki yanlış anlaşılması muslera ve mertens zaten yoktu.Barış kesin gidecek dye birşey yok.İcardi geçen sene sakat sakat gol kralı oldu bu ligte.Sağlıklı dönerse çok katkı alırız ki zaten Morata var.Muslera yerinede mertens yerinede transfer olur.febe başkanının bu baskılara daha ne kadar dayanacağı meçhul şimdiden negatif olmamak lazım.Sezonu açarız kadroya bakarız ona göre değerlendirmek daha verimli olurmuslera yok(torreirayı da etkiler) mertens yok osimhen yok barış yok icardi yok gibi bir şey bu sene yalı çocuğundan yeni avellikler beklememiz gerekiyor ismail kartal ya da aykut kocamanı getirse şampiyon olabilir bizimkilerden transfer falan beklemiyorum ben
Saçma zaten ne dicek ki şu aşamadaGS TV Spikeri Deniz Gülen: "Osimhen ile ilgili soru soruluyor. Bir röportaj yapacak diye resmi olarak açıklanmadı. Böyle bir şey resmi olarak planlanmadı."
okan hocanın vücut yapısını ben birebir maradonaya benzetiyorumOkan hoca tombili ama baya koşuyor
Profil rengi güzel de yeşil dahil olunca anlık bı panik oldum. Uzaktan bayrak gibi durmuş.okan hocanın vüxut yapısını ben birebir maradonaya benzetiyorum