Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi kalacağım derse almak zorunda kalabiliriz diye Hatip ve Dursun iptal etmiş olabilir.

GS TV Spikeri Deniz Gülen: "Osimhen ile ilgili soru soruluyor. Bir röportaj yapacak diye resmi olarak açıklanmadı. Böyle bir şey resmi olarak planlanmadı."

Okan hoca tombili ama baya koşuyor
Topçuyken de şişman gibiydi ama yerinde durmazdı ve her maçın adamı olurdu.

Hem kanat hem orta saha rolünü Türk futbol tarihinde en iyi oynayan oyuncudur Hamitle birlikte.

Çok severdim tjkye gitmesine üzülmüştüm bayağı

Topçuyken de şişman gibiydi ama yerinde durmazdı ve her maçın adamı olurdu.

Hem kanat hem orta saha rolünü Türk futbol tarihinde en iyi oynayan oyuncudur Hamitle birlikte.

Çok severdim tjkye gitmesine üzülmüştüm bayağı
Şimdi de düşmansın
E doğru Fatih hocanın dediği gibi
Okan hocanın düşmanı yok
Başarının düşmanı var

muslera yok(torreirayı da etkiler) mertens yok osimhen yok barış yok icardi yok gibi bir şey bu sene yalı çocuğundan yeni avellikler beklememiz gerekiyor ismail kartal ya da aykut kocamanı getirse şampiyon olabilir bizimkilerden transfer falan beklemiyorum ben
bu sene zaten doğal karşılıyorum tabiki yanlış anlaşılması muslera ve mertens zaten yoktu.Barış kesin gidecek dye birşey yok.İcardi geçen sene sakat sakat gol kralı oldu bu ligte.Sağlıklı dönerse çok katkı alırız ki zaten Morata var.Muslera yerinede mertens yerinede transfer olur.febe başkanının bu baskılara daha ne kadar dayanacağı meçhul şimdiden negatif olmamak lazım.Sezonu açarız kadroya bakarız ona göre değerlendirmek daha verimli olur

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımız 16-18 Eylül arası günlerden birinde olacakmış.
Çok iyi bu sene erkenden Avrupa'ya başlamamak.

United bu heriften kurtulmaya calisiyor 10 milyona alalim

1748445089591.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt