Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklın fikrin işteş fiilerde kastettiğim bu kuugırdı 😌

Mountain Lion Cougar GIF

Bana kalsa Lang’ı bağlar, deli taklidi falan yaptırıp bir sene daha kiralamaya bakarım. İkinci yarı kanat yoğunluğumuz ciddi alternatifliydi. Bunları daha verimli kullandığını düşün bir de WC senesi bayağı lazım olacak.
Hakli bencede oyle yapmak daha mantikli

Midjland bu arada 15m euro kabul etmedi legenzondan, 20m falan istiyorlar.

Aral ya da basar gelsin

Lang gelsin

Yeter

Ama 10 numara şart

Yakup Kırtay
Emirhan Başyiğit
Ahmetcan Kaplan

bu 3ünden 1ini alırız bence

Sende gençleri baya iyi bilyon ha

Yakupu duymuştum erzurumspor muydu neydi
yakup konusunda tek sıkıntı şu Erzurum'da çok popüler bir oyuncu, Apo'nun arkasında pek oynama şansı bulamayabilir o yüzden gelmez diye düşünüyorum, bence en potansiyellisi Emirhan Başyiğit menajeri pr amaçlı haber yaptırmadığı için göze çarpmıyor diğerleri gibi

Biraz daha Bruno ve Van Dijk demeye devam edilirse bazı isimler revize edilebilir. Ben şimdiden söyleyeyim de sonra yok efendim soy ismim neden Y. Yer Y. Sever Y. Müptelası oldu demeyin.

Artur Atta için Zaniolo +para zorlanabilir aslında hazır +4 e de giriyor muazzam yetenek

yakup konusunda tek sıkıntı şu Erzurum'da çok popüler bir oyuncu, Apo'nun arkasında pek oynama şansı bulamayabilir o yüzden gelmez diye düşünüyorum, bence en potansiyellisi Emirhan Başyiğit menajeri pr amaçlı haber yaptırmadığı için göze çarpmıyor diğerleri gibi
emirhani ben de begeniyorum ama ben izledigimde sol bekti simdi stoper gorunuyor sen stoperde izledin mi

O kadar iyiyse almalı aslinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt