- 29 Ocak 2024
- 8.402
- 7.233
- 568
Aklın fikrin işteş fiilerde kastettiğim bu kuugırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklın fikrin işteş fiilerde kastettiğim bu kuugırdı
Hakli bencede oyle yapmak daha mantikliBana kalsa Lang’ı bağlar, deli taklidi falan yaptırıp bir sene daha kiralamaya bakarım. İkinci yarı kanat yoğunluğumuz ciddi alternatifliydi. Bunları daha verimli kullandığını düşün bir de WC senesi bayağı lazım olacak.
Sende gençleri baya iyi bilyon haYakup Kırtay
Emirhan Başyiğit
Ahmetcan Kaplan
bu 3ünden 1ini alırız bence
yönetim bu herifle niye sorun yaşadı onu anlamadım4 yıllık yapılanmanın mimarı %75 bu adamdır.
yakup konusunda tek sıkıntı şu Erzurum'da çok popüler bir oyuncu, Apo'nun arkasında pek oynama şansı bulamayabilir o yüzden gelmez diye düşünüyorum, bence en potansiyellisi Emirhan Başyiğit menajeri pr amaçlı haber yaptırmadığı için göze çarpmıyor diğerleri gibiSende gençleri baya iyi bilyon ha
Yakupu duymuştum erzurumspor muydu neydi
kavukçu çalışmak istemiyor diye bir şeyler söyleniyordu.yönetim bu herifle niye sorun yaşadı onu anlamadım
Bruno ve Van DijkBiraz daha Bruno ve Van Dijk demeye devam edilirse bazı isimler revize edilebilir. Ben şimdiden söyleyeyim de sonra yok efendim soy ismim neden Y. Yer Y. Sever Y. Müptelası oldu demeyin.
emirhani ben de begeniyorum ama ben izledigimde sol bekti simdi stoper gorunuyor sen stoperde izledin miyakup konusunda tek sıkıntı şu Erzurum'da çok popüler bir oyuncu, Apo'nun arkasında pek oynama şansı bulamayabilir o yüzden gelmez diye düşünüyorum, bence en potansiyellisi Emirhan Başyiğit menajeri pr amaçlı haber yaptırmadığı için göze çarpmıyor diğerleri gibi
O kadar iyiyse almalı aslindayakup konusunda tek sıkıntı şu Erzurum'da çok popüler bir oyuncu, Apo'nun arkasında pek oynama şansı bulamayabilir o yüzden gelmez diye düşünüyorum, bence en potansiyellisi Emirhan Başyiğit menajeri pr amaçlı haber yaptırmadığı için göze çarpmıyor diğerleri gibi
asıl soru işareti Barış konusu gidecekse de temmuz başına kadar gitsin sonra oyuncu bulamayızLang hiç gidecek gibi durmuyor.Bağ da kuruldu baya.
Rashica gibi vasat bi topçu da değil.
30 hazirandan sonra ya tekrar kiralanir ya da 20ye alinir
@Keramettin TANRIVERDİBruno ve Van Dijk
ya tabii ki süper kalite diyemem ama Apo'ya en yakın profil sol bek oynayacak hızı var 190 boy ön libero oynayacak pas kalitesi var, o yüzden benim favori adayım Emirhan keşke görse bizimkilerO kadar iyiyse almalı aslinda