Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocamiz kabul eder. Cift forvet sacmaligina gecerek
Yanlış düşünüyorsun.Okan hoca kabul etseydi bu sene ederdi.En kritik yerlerde icardiye kizginligindan herşeyi göze alarak yer vermedi.O kadar da değil.Yeri gelir çift forvet oynatır yeri gelir tek oynatır.Icardi efendi eğer kabul ederse yedek kulübesinde yine fazlaca oturacak.Ancak şöyle olursa ;zamanında gelip tüm yaz idmanını cikartirsa ve gerçekten bize birçok maçı alırsa belki oshimeni bile oturtabilir kenara.Hersey bu saatten sonra kendisine bağlı.Cikip oynayacak .Son yaptığı mükemmel asistin sayilarini arttıracak ve kendisini sahaya verecek .Gerisi kolay.Yeterki istesin.Okan hocadan önce onun istemesi surat asmayı birakmasi Şart.Eger kalır ise.

İcardi
Torreira
Davinson
Singo
Sara
Jakobs
Sallai

Sallai hariç diğerleri maç seçen adamlar yada yetersiz adamlar

türklerdende

İlkay
Kaan
Ahmet
Günay

bunların hepsi gitmeli

yoksa felaket geliyorum diyor !!!!

Bu sene de birçok konuda tercih yapılması gerekiyor gözükse de en önemlisi orta sahaya alınacak iki oyuncu olacaktır. Lemina'nın kalması ve stoper alternatifi düşünülmesi de uygun. Icardi konusunda kararsızım açıkçası.

Yapılması gerekenleri özetlersek:
-Stoper rotasyonuna girmekten ziyade doğrudan 11 olabilecek bir oyuncu. Van Dijk gibi tecrübeli mi yoksa Pavlovic gibi biri mi olmalı ona karar vermek lazım.
-İki net orta saha oyuncusu biri 10 numara, biri 6-8 oynayabilen bir oyuncu. 10 numara Bernardo Silva, 6-8 için ise kurala uygun Keita Mandela gibi bir isim.
-Sağ bek / Sol bek /Kanat rotasyonlarımızın iyi olduğunu düşünüyorum. Lang ve Barış gidince oraya Leao tarzı bir hamle güzel olur. Takımında kalsa Lookman tam bizlikti.
-Forvet ise Icardi'ye göre şekillenir. Bertuğ'u seviyorum ama 10 falan uçuk, Ahmed Kutucu+Kazımcan olabilir belki.

Ben bazı oyuncuların yeterli katkıyı sağladıktan sonra doğru bonservislere satılmasından yanayım. Bu konuda adaylarım ise Barış Alper (40+), Sara(30-35), Sallai (15-20) ve Singo(40). Burada Singo'yu tutabiliriz ama hem sağ bek hem stoper bir türlü rolünü bulamadı. Tabi bu seneye de böyle olacağı anlamına gelmiyor. Sallai giderse de Boey 1 yıl daha kiralanabilir.

mehmet ozbek ve c.ergun topcu cakacagina

mewcut sporcularimizla yola devam edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt