Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.363
- 21.369
- 2.663
Baba solbekte lazımBaba 6-8 Rijnders
Baba 10 Dani Olmo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba solbekte lazımBaba 6-8 Rijnders
Baba 10 Dani Olmo
Kamptaki tüm maçlarda gönderilecek oyuncuları oynatmasıda kral hareket SadrimAdam 4 senedir hiçbir gence süre vermemiş,hiçbir altapı oyuncusuna dokunmamış,mevcutları da küstürüp kulübeye hapsetmiş,taraftar oynat demiş yine oynatmamış,formayı hiyerarşiye göre kurmuş ama taraftar sabretmiyomuş ya hadi be kardeşim sizde ya
Biraz sonra sanenin lisansını iptal edeceksin herhalde rtsBir taraftan hak veriyorum ama bir taraftan da bir yerlerden başlamamız gerekli diye düşünüyorum.Hak verdiğim tarafta neden can armandoyu sirachan nasi nhagayi arda unyayi para verip alıyoruz diyorum .Mesela sirachani 10 numara diye aldık.Bu sene olmuş olsaydı hiç oynayamazmiydi diye düşünmeden edemiyorum Can armandoyu neredeyse hiç göremedik.Saneden çok daha kötümü oynayacakti mesela????
Ismail JakobsBaba solbekte lazım
Çok pasifIsmail Jakobs
Siraçhanı geliştirmeyle uğraşmıyoki ya da diğerleriniBir taraftan hak veriyorum ama bir taraftan da bir yerlerden başlamamız gerekli diye düşünüyorum.Hak verdiğim tarafta neden can armandoyu sirachan nasi nhagayi arda unyayi para verip alıyoruz diyorum .Mesela sirachani 10 numara diye aldık.Bu sene olmuş olsaydı hiç oynayamazmiydi diye düşünmeden edemiyorum Can armandoyu neredeyse hiç göremedik.Saneden çok daha kötümü oynayacakti mesela????
Senden ricam objektif olarak sezonun tumundeki performansini dikkate alarak yorum yaparmisin lütfen.Hepimizin tek derdi takımımızın daha iyi olması drgilmi?Biraz sonra sanenin lisansını iptal edeceksin herhalde rts
Sevgili Sadri ozaman böyle topçular almayalım.Yazik günah gerçekten.Siraçhanı geliştirmeyle uğraşmıyoki ya da diğerlerini
Antrenmanda 5e2 oynatıp tüm sezon kulübede oturttuğu adamın ağaçtaki meyve gibi kendi kendine gelişmesini bekliyor
Abi yarın daha doğrusu bugün sezonun son maçı varKamptaki tüm maçlarda gönderilecek oyuncuları oynatmasıda kral hareket Sadrim
Olması gerekeni yazıyoruzSevgili Sadri ozaman böyle topçular almayalım.Yazik günah gerçekten.
Efektif sağ açık tanımına bağlı, Sane seviyesinde bir adam bulamayız bana göre.Sevgili Keramettin ,Sane konusunda ne düşünüyorsun merak ediyorum.Listeye yazdığına göre memnunsun gibi duruyor?Saneden çıkıp efektif bir sağ açık bulmuş olsak çok daha iyi olmaz mı?
Bu kadar top kaybıyla açıkçası ben sağ tarafı iyi kullanabildiğimizi düşunmiyorum.
Keşke rezerv lig yeniden kurulsada bu tarz oyuncuları orada izleme fırsatımız olsa hep birlikte&Okan hocamda dahil bunaOlması gerekeni yazıyoruz
Okanın yaptığı/yapacağı da olması gerekene uymuyor
Tüm çatışma burdan çıkıyor zaten
Rashica tarzı mesela.O olsun demiyorum.Eski eskide kaldı.Efektif sağ açık tanımına bağlı, Sane seviyesinde bir adam bulamayız bana göre.
Sorunların ben de farkındayım ama sorunsuz bir topçu bulabileceğimizi de sanmıyorum.
Rijnders 6 no falan değil, 8 bile zorlamaBaba 6-8 Rijnders
Baba 10 Dani Olmo
Beklentinin altında kaldı ama bu sene kim beklentinin üstündeydi ki? Osimen, baris, toreyra, sancez? Bir tek ugurcanla apoyu sayarım. Bastan sona genel olarak sorunlu bir sezondu. Sane kucuk maçlarda sarhos gibi takılsa da buyuk maclarin çoğunda iyiydi. Belli ki motivasyon sorunu var. Kiralik olsa almayalım dersin de gönderelim denecek bir durumu yok. Hele yerine armando oynasa daha kotu olmaz denecek durumu hic yok.Senden ricam objektif olarak sezonun tumundeki performansini dikkate alarak yorum yaparmisin lütfen.Hepimizin tek derdi takımımızın daha iyi olması drgilmi?
Aralarında ciddi bir kalite farkı var, ilk seneki takım güzel top oynadı ama o takım Avrupa olsa ocakta falan dağılırdı.Rashica tarzı mesela.O olsun demiyorum.Eski eskide kaldı.
Adımı düzeltınızAralarında ciddi bir kalite farkı var, ilk seneki takım güzel top oynadı ama o takım Avrupa olsa ocakta falan dağılırdı.
Sane’den daha fazla verim almaya ihtiyacımız var o da gerçek bir 433 takımı olmaktan geçiyor.