- 6 Eylül 2014
- 94.252
- 65.024
- 4.608
GSyi birakma hattı falan yok mu
bu çileden kurtulalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSyi birakma hattı falan yok mu
bu çileden kurtulalim
Öyle değil diye hatırlıyorum. İlk çıktığında bu kural o sene ve geçiş diye bu seneyi de kapsayacak şekilde yani 2 seneye okeydi. Bu seneden itibaren yaş şartı 1 yıl süreyle olması lazım.3 yıl süreyle o statüleri geçerli olacak. İyidir diye demiyorum, kural öyle yazılmış.
Çok çok çok iyi o yüzden alamayızNasıl oyuncu bilmiyorum ama daha 21 yaşında.
Jacobs'i postala al ( iyiyse )
![]()
El Hadji Malick Diouf - Oyuncu profili 25/26
El Hadji Malick Diouf, 21, Senegal ➤ West Ham United, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 28 Ara 2004, Ziguinchor, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
Evet ikna edemiyorlar gelmeye. Kaç tane adama gittiler devre arası hiç bir genci ikna edemediler.Genc oyuncu en az 30a alınıyormuş ya 30dan aşağıya adam almıyoruz ki zaten. Bizim sorunumuz para degil.
Lille-auxxere maçını canlı izledim bu arada, az önce mackolige girip kontrol etmem gerekti bu oynadı mi oynamadı mi diye, 45 dk oynamış bir deOynayamaz bizde bu lille'de bile bunun savruklugundan kanada çektiler son maçlarında
drakullah kavukçudan genç topçu ikna etmesini bekleyecez he mi
asıl suçlu o zatenhoca draculadan şikayetçi mi
İşte kritik nokta bu seneki rotasyon ile çarkın dönmeyeceğinin kesinliği, çözüm ne? Hoca yine başladı bahanelere.valla bence geçer ama leminanın süresini yarıya, diğerlerininkini de bu sene aldıkları sürenin %60-70 seviyesine çekmek şart
davinson ekstra bir de dayak yemeli kendine gelmesi için
rotasyonu sağlıklı yaparsak gebermez adamlar
Kadro planlaması işte sadece hocaya bırakılacak bir şey değil. Hoca istediği özellikleri söyler sen ona göre oyuncuları bulur ve getirirsen hoca da oynatır. Bu arada saydığın isimlere bir bak diyorum yani her ikisinin bir arada olduğu hoca sayısı maalesef çok yok. Günümüzde Simeone, Klopp, Pep, Enrique dışında ikisinin birleştiği bir hoca görmüyorum ben şahsen.bu hayat bu kadar keskin değil renktaşlar
tabiki yetiştirici ağırlıklı hoca var veya yarışmacı ağırlıklı hoca var ama bu ikisi bir arada olmayacak anlamına gelmiyor
wenger yetiştirici hocaydı ama bazen de yarışırdı
ferguson yarışmacı hocaydı kaç tane genci piyasaya sürdü
luis enrique veya pep mesela hangi kategoride
kimse demiyor ki hoca wenger gibi gencecik takımlar kursun
zaten yıldızlarla dolu kadroya iki tane 23 yaşında adamı koymayı bu kadar ağlama meselesi yapmasın yeter
asıl suçlu o
öyle bir düşüncem yok ahberd.furkan reis bir başka başılıkta alp renktaşla da aynı şeyi konuştuk
neden 11 oyuncunun 11ini de gençlerden no-name adamlardan kuralım isteniyormuş gibi algılanıyor ki
bizim zaten pahalı ve tecrübeli yıldızlarla dolu bir kadromuz var
bu kadroya kontenjan açıldığında 1-2 kişi daha eklenir
bu şartlar altında iki tane 23 yaş ve altı adam alıp oynatmayı ne diye bu kadar büyütülecek bir şey olarak görüyor hoca onu anlamıyoruz
öyle 18 yaş filan da değil ya 23 yaş
Kadro planlaması işte sadece hocaya bırakılacak bir şey değil. Hoca istediği özellikleri söyler sen ona göre oyuncuları bulur ve getirirsen hoca da oynatır. Bu arada saydığın isimlere bir bak diyorum yani her ikisinin bir arada olduğu hoca sayısı maalesef çok yok. Günümüzde Simeone, Klopp, Pep, Enrique dışında ikisinin birleştiği bir hoca görmüyorum ben şahsen.
O zaman 30 yaş üstü oyunculara hazırlanalım. Avrupa pasaportlu hiç bir u23 oyuncusu bu topraklara gelmez. Örnek manzambiOynayamaz bizde bu lille'de bile bunun savruklugundan kanada çektiler son maçlarında
öyle bir düşüncem yok ahberd.
adam bu genç işini söyledi 3 tane istediğim genç oyuncu vardı 3 üde gelmedi diye. Gelen adamlar ngaha filan işte. Misal adam bunu söylüyor şimdi bu adama burdan nasıl vuracam ki. Bir de transferi hoca yapmıyor yönetim becerisi devreye giriyor. Bunuda yönetimde yapacak biri yok hocada buna inanıyor gardi tarafına yöneldi diye düşünüyorum. Hocanın hatası zaten çevresini koruması. Yönetimde bunu becerek adam istiyorum dese iş çözülecek ama adamın karakteride bu. Fatih hoca misal yönetimden adam kovduruyordu okan hocanın o kabiliyeti yok. Zaten sıkıştığımız nokta bu benim ileriye dair erden timur gibi yönetimde bir figür olmadığı sürece beklentim yok. mevcut yönetim ve hocamız ile senelik durum önemli.
Sen şimdi planlamasını yaptın diyelim seneye şampiyon olamadın ne plan kalır ne başka bir şey. Önce yönetim güven verecek sonra hoca anlatmak istediğim bu. Hocayı korumamda bu yüzden. Hocayı yemek en kolay iş bu yönetimle daha iyisi olur diyen biri çıksın bana ona hak veririm. 2 sezondur hatip ile transfer yapmaya çalışıyorsun yeminle bunlara rağmen şampiyon oluyoruz.