GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 102

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,7K
Sayfa
102/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok haklisin abi,ama bir soru sana.hakemleri de yenmek zorunda mıyız?
Dostum değiliz tabiki, olmamalıyız. Ben genel görüntüden bahsettim. Bir kulüp her maç sonunda hakemleri konuşuyorsa, anla ki felaket geliyor. Sen zannediyor musun ki, ilk defa böyle oluyor.. Gerets ile 83 puanla şampiyon olduğumuz sezon sence daha mı az hakkımız yeniyordu? O sene hem bizim aleyhimize yapılan hatalar, hem de fenerin lehine yapılan onca hataya rağmen şampiyonluk geldi. Adamlar elle kolla gol atıyorlardı, son maçta 16 dakika uzattılar imanımız gevreye gevreye bekledik, artık o derece aleni hakem şikeleri vardı. E sonra Kalli dönemi şampiyonluğu, Süper final oynanan sene yaşananlar, 2013 şampiyonluğunda olanlar... Yani ilk defa hakkımız yenmiyor bizim. Bak aynı durum Adnan Polat döneminde vardı, hakemler onca maç bizi doğradı, ligde 8.olduk. Ama biz o 8.liğin bedelini hakemlere çıkarsaydık, asla kendimizi toparlama çabasına girmez ve sürünmeye devam ederdik. Sen önce sahada güçlü olacaksın ki, saha dışındaki etkenlerden korunabilesin. Bugün penaltıyı verse 1-0 yensen de, bu galibiyet bizi ileri götürmez. Ders almıyoruz, hep aynı şeylerden şikayet.. Sahadaki felaketi görmüyoruz. Şöyle 3-4 maç iyi olalım, oynadığımızdan keyif alalım, coşkuyu yakalayalım, 5.maç hakem penaltımızı vermesin, bak o zaman nasıl da tepkiler kabus gibi çöküyor üzerlerine.. İşte o zaman camiayı gaza getirirsin ve bu puştlar o kadar kolay hakkını yiyemezler. İşte o zaman koyduğun tepki ses getirir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dostum değiliz tabiki, olmamalıyız. Ben genel görüntüden bahsettim. Bir kulüp her maç sonunda hakemleri konuşuyorsa, anla ki felaket geliyor. Sen zannediyor musun ki, ilk defa böyle oluyor.. Gerets ile 83 puanla şampiyon olduğumuz sezon sence daha mı az hakkımız yeniyordu? O sene hem bizim aleyhimize yapılan hatalar, hem de fenerin lehine yapılan onca hataya rağmen şampiyonluk geldi. Adamlar elle kolla gol atıyorlardı, son maçta 16 dakika uzattılar imanımız gevreye gevreye bekledik, artık o derece aleni hakem şikeleri vardı. E sonra Kalli dönemi şampiyonluğu, Süper final oynanan sene yaşananlar, 2013 şampiyonluğunda olanlar... Yani ilk defa hakkımız yenmiyor bizim. Bak aynı durum Adnan Polat döneminde vardı, hakemler onca maç bizi doğradı, ligde 8.olduk. Ama biz o 8.liğin bedelini hakemlere çıkarsaydık, asla kendimizi toparlama çabasına girmez ve sürünmeye devam ederdik. Sen önce sahada güçlü olacaksın ki, saha dışındaki etkenlerden korunabilesin. Bugün penaltıyı verse 1-0 yensen de, bu galibiyet bizi ileri götürmez. Ders almıyoruz, hep aynı şeylerden şikayet.. Sahadaki felaketi görmüyoruz. Şöyle 3-4 maç iyi olalım, oynadığımızdan keyif alalım, coşkuyu yakalayalım, 5.maç hakem penaltımızı vermesin, bak o zaman nasıl da tepkiler kabus gibi çöküyor üzerlerine.. İşte o zaman camiayı gaza getirirsin ve bu puştlar o kadar kolay hakkını yiyemezler. İşte o zaman koyduğun tepki ses getirir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cok dogru.guzel dedin

lan bunlar bile neler diyor😳

bunlar bile imana gelmiş fb maçı altan maçı ve bu maç verilen kararlar hakkaten manyakça ve de en kritik anlarda
fb ve altan maçında 85te geldi kararlar
bu maç bütün maç götün çıksın bi posyona gir nihayet onda da herif cagnenin üstüne çıktı. ilk yarıda da vardı penaltımsı bişey. 1 dk sonra posyon yokken muslera yerde yatarken gol ye
adamlarda şaşırmış noluyor diye

lan bunlar bile neler diyor😳

aklın yolu 1.webp

Ligde harika oynamıyoruz ama bu demek değil ki hakemler biçecek. Başkan büyük lokma yedi ama yutamadı onu henüz , bir konuşursam yer yerinden oynar dediğinde devamında TFF tarafından oluşturulacak baskıyı göğüsleyemeyecekse hiç konuşmaması lazımdı.Bu cümleyi kuruyorsan sonuçlarını tahmin edip ona göre hazırlanmış olması gerekirdi. İki türlü de zararlı biz çıktık maalesef...

FBliler bizi savunur oldu ama bizim pamuk prenses Burak Nihat abisine yapacağı yalakaligi hesap ediyordur. Secimlerden önce Twitter aslani kesilen pamuk prenses Burak meğersem kedicikmis. Kim bu sosyal medya trolleri diyoruz ya, alin size, GS başkanı Twitter trollün ta kendisi.

1 transfer kesinlikle yetmez. Gedson + kanat mutlaka alinmali.
Boey'in durumuna gore sag bek de mutlaka alinmali. Hadi forveti idare edersin ama orta saha ve kanat mutlaka alinmali.
gedson için kasada paramız vardır diye tahmin ediyorum çünkü yaz döneminde de son ana kadar bekledik

ama başka hamle yapacaksak oyuncu satmamız gerekebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt