Ferhat Koç
10 Numara!
Başkan konuşuyor mu, ne zaman biz niye göremedik. En son nihat abisini savunuyordu.Cikip konusuyor baskan zaten daha napacakti nihata suikast mi duzenlettirecek anlamadim.
Kendimize bakmamiz lazim biraz da
Başkan konuşuyor mu, ne zaman biz niye göremedik. En son nihat abisini savunuyordu.Cikip konusuyor baskan zaten daha napacakti nihata suikast mi duzenlettirecek anlamadim.
Kendimize bakmamiz lazim biraz da
basaksehir kadrosu7 transfer sart abi1 transfer kesinlikle yetmez. Gedson + kanat mutlaka alinmali.
Boey'in durumuna gore sag bek de mutlaka alinmali. Hadi forveti idare edersin ama orta saha ve kanat mutlaka alinmali.
ftye hocam galibiyetler nerede 3 puan nerede diye sorulurGedson Berkan çift pivot, 10 numero Cicaldau şeklinde bir yapı ivedilikle kurulmalıdır.
Kaleci7 transfer sart abi
Dostum değiliz tabiki, olmamalıyız. Ben genel görüntüden bahsettim. Bir kulüp her maç sonunda hakemleri konuşuyorsa, anla ki felaket geliyor. Sen zannediyor musun ki, ilk defa böyle oluyor.. Gerets ile 83 puanla şampiyon olduğumuz sezon sence daha mı az hakkımız yeniyordu? O sene hem bizim aleyhimize yapılan hatalar, hem de fenerin lehine yapılan onca hataya rağmen şampiyonluk geldi. Adamlar elle kolla gol atıyorlardı, son maçta 16 dakika uzattılar imanımız gevreye gevreye bekledik, artık o derece aleni hakem şikeleri vardı. E sonra Kalli dönemi şampiyonluğu, Süper final oynanan sene yaşananlar, 2013 şampiyonluğunda olanlar... Yani ilk defa hakkımız yenmiyor bizim. Bak aynı durum Adnan Polat döneminde vardı, hakemler onca maç bizi doğradı, ligde 8.olduk. Ama biz o 8.liğin bedelini hakemlere çıkarsaydık, asla kendimizi toparlama çabasına girmez ve sürünmeye devam ederdik. Sen önce sahada güçlü olacaksın ki, saha dışındaki etkenlerden korunabilesin. Bugün penaltıyı verse 1-0 yensen de, bu galibiyet bizi ileri götürmez. Ders almıyoruz, hep aynı şeylerden şikayet.. Sahadaki felaketi görmüyoruz. Şöyle 3-4 maç iyi olalım, oynadığımızdan keyif alalım, coşkuyu yakalayalım, 5.maç hakem penaltımızı vermesin, bak o zaman nasıl da tepkiler kabus gibi çöküyor üzerlerine.. İşte o zaman camiayı gaza getirirsin ve bu puştlar o kadar kolay hakkını yiyemezler. İşte o zaman koyduğun tepki ses getirir.Cok haklisin abi,ama bir soru sana.hakemleri de yenmek zorunda mıyız?

ftye hocam galibiyetler nerede 3 puan nerede diye sorulur
FT:
ftye hocam galibiyetler nerede 3 puan nerede diye sorulur
FT:

Cok dogru.guzel dedinDostum değiliz tabiki, olmamalıyız. Ben genel görüntüden bahsettim. Bir kulüp her maç sonunda hakemleri konuşuyorsa, anla ki felaket geliyor. Sen zannediyor musun ki, ilk defa böyle oluyor.. Gerets ile 83 puanla şampiyon olduğumuz sezon sence daha mı az hakkımız yeniyordu? O sene hem bizim aleyhimize yapılan hatalar, hem de fenerin lehine yapılan onca hataya rağmen şampiyonluk geldi. Adamlar elle kolla gol atıyorlardı, son maçta 16 dakika uzattılar imanımız gevreye gevreye bekledik, artık o derece aleni hakem şikeleri vardı. E sonra Kalli dönemi şampiyonluğu, Süper final oynanan sene yaşananlar, 2013 şampiyonluğunda olanlar... Yani ilk defa hakkımız yenmiyor bizim. Bak aynı durum Adnan Polat döneminde vardı, hakemler onca maç bizi doğradı, ligde 8.olduk. Ama biz o 8.liğin bedelini hakemlere çıkarsaydık, asla kendimizi toparlama çabasına girmez ve sürünmeye devam ederdik. Sen önce sahada güçlü olacaksın ki, saha dışındaki etkenlerden korunabilesin. Bugün penaltıyı verse 1-0 yensen de, bu galibiyet bizi ileri götürmez. Ders almıyoruz, hep aynı şeylerden şikayet.. Sahadaki felaketi görmüyoruz. Şöyle 3-4 maç iyi olalım, oynadığımızdan keyif alalım, coşkuyu yakalayalım, 5.maç hakem penaltımızı vermesin, bak o zaman nasıl da tepkiler kabus gibi çöküyor üzerlerine.. İşte o zaman camiayı gaza getirirsin ve bu puştlar o kadar kolay hakkını yiyemezler. İşte o zaman koyduğun tepki ses getirir.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lan bunlar bile neler diyor![]()
gedson için kasada paramız vardır diye tahmin ediyorum çünkü yaz döneminde de son ana kadar bekledik1 transfer kesinlikle yetmez. Gedson + kanat mutlaka alinmali.
Boey'in durumuna gore sag bek de mutlaka alinmali. Hadi forveti idare edersin ama orta saha ve kanat mutlaka alinmali.