Gelmezse 1 sene ban atacam yazdim kenara.Yedik tabi ,sampiyonluk bu boru mu?16 puan geriden geleceğiz

Gelmezse 1 sene ban atacam yazdim kenara.Yedik tabi ,sampiyonluk bu boru mu?16 puan geriden geleceğiz

EvelAllahİnşAllah şampiyonuz

Ahahahha ben o 1 sene bani kendim yerim zaten,puan farki az biraz eridi mi..sen zahmet etme.puan farki 9 a falan dusse tuyerim hemenGelmezse 1 sene ban atacam yazdim kenara.
Spor yapıyorum tabiki dekolpadan imtina edelim sn serg

Lig?
AL?
FA Cup?
Sabah da yazdim. Emre K. - Ogulcan - BAY kiralik verirsin. Belki Fatih'i bile isteyebilirlerBu işin sonunda kendi oyuncumuza 200 bin Euro vererek geri alacağız gibi.
Olumlu.Sabah da yazdim. Emre K. - Ogulcan - BAY kiralik verirsin. Belki Fatih'i bile isteyebilirler

Aras güzel yazmışsın eline sağlık amaGeçmiş dönemi bir kenara bırakıyorum, zaten transfer politikası da UEFA FFP'in de etkisiyle ve hatalı tercihlerle çok verimli transfer dönemi geçirememiştik.
Ancak FFP sonrası dönemde yapılan transferlerden TM piyasa değerlerine göre neredeyse değer kaybeden futbolcumuz yok. İşin o tarafını da geçtim, aldığımız oyuncuların yaş ortalaması gerçekten küçük ve maaşları düşük.
Ne olursa olsun bu takıma sabredilmesi gerektiğini, takım karakterine uyum sağlamalarıyla da farklı bir noktaya geleceğine inanıyorum. Bu dönem alınan gençlerin tutup tutmadığını anlamak için sezon sonunu, hatta gelecek sezon başını görmek gerektiğini düşünüyorum. Birkaç doğru hamleyle tüm eksikleri kapatıp takımın gelişimini izlemeliyiz.
Derseniz ki oyun olarak bir şey oynamıyor takım, teknik ekip yetersiz, yeni bir hoca ile bu süreci geçirmek daha doğru. Ona bir şey diyemem, sizin görüşünüzdür ama ne olursa olsun elde genç ve işlenmesi gereken bir oyuncu grubu var ve bu kadar kısa sürede bunlar olmadı demeyi doğru bulmuyorum.
Birçoğunun son güncellenme tarihi Ekim 2021. Mesela Ömer Bayram için tutmadı demişsiniz ki benim zaten çok eleştirdiğim bir oyuncu ters ayağı yüzünden ama 400b€ vermişiz, takımın da en az kazanan oyuncusu olmasına rağmen 6385 dakikada 23 asist yapmış. O asistlerle 2-3 maç kazandırdıysa zaten maliyetini fazlasıyla çıkartıyor, yani tutmuş gibi görünüyor. İşin bir diğer tarafı da istatistiklere yansımayan ama yedirttiği goller, yaptırttığı penaltılar var. O taraftan da bakınca tutmamış görünüyor.
Benim için bu sene hayal kırıklığı yaratan oyuncu Gustavo olacak gibi, onun dışında diğer gençler için umutluyum.
Aytaç(–) 2.9m€ > 1.9m€
Alpaslan(?) 2.2m€ > 2.4m€
Pva(–) 7m€ > 6.5m€
Asunçao(–) 7m€ > 7m€
Barış(?) 1m€ > 2m€
Morutan(?) 2.80m€ > 5m€
Cica(?) 6.5m€ > 9m€
Halil(?) 1.5m€ > 4.3m€
Boey(!) 2.5m€ > 4.2m€
Nelson(+) 3.5m€ > 7m€
Berkan(+) 3.3m€ > 5m€
Mohamed(–) 2.5m€ > 6m€
Oğulcan(–) 0.47m€ > 0.75m€
Etebo(–) 4m€ > 3.2m€
Kuru(–) 10m€ > 13m€ - 6m€ > 7m€
Gedson(+) 13.5m€ > 12.5m€ (son güncellenme tarihi 21 Mayıs 2021)
Halil(+) 1.5m€ > 2.9m€ > 4.3m€
Omar(–) 6m€ > 5m€ - sakatlık sonrası 1.7m€
Kılınç(?) 5.5m€ > 4.6m€
Yedlin(–) 5m€ > 4.1m€
Arda(–) 0.65m€ > 0.4m€
Fatih(–) 0.3m€ > 75b€
Kerem(+) 0.2m€ > 6m€
diyecektim ama gerek kalmamışSabah da yazdim. Emre K. - Ogulcan - BAY kiralik verirsin. Belki Fatih'i bile isteyebilirler
Bahsettiğim şey o zaten. Futbolcu benim için maliyetini çıkartıp takıma kar elde ettirerek transfer yapabilirse benim için o transfer tutmuş oluyor. Kıstas farkı var ondan bahsediyorum. Yoksa tabii ki senin görüşün de kendi içerisinde tutarlı ve mantıklı.Aras güzel yazmışsın eline sağlık ama
Benim sunduğum tablo maliyet içermiyor,maliyet sebebiylede tutar yanı yokta ben aldığım bazı oyuncunun oyununa göre yaptım ve objektif yaptım
Bu oyuncuların tutmamasının çoğu zaten ft kaynaklı onu belirttim,o sebeplede dedimki bakın bu kadar oyuncu alıyoruz ve sonuç çoğunlukla hüsran,oyunda,skorda değişmiyo ve değişmeyecek yani transferle düzelmeyecez takımın başında ft varken
Ömere istatistik vermişsin parasını çıkardı diyip sonra bişeyler yazıp direkten dönmüşsün benim cevap vermeme gerek kalmadan ama direkten dönmeseydin şöyle derdim morutan attığı 2 golle parasını çıkardı,cica lazio golleriyle parasını çıkardı,boey randersa attığı golle parayı çıkardı,barış johnstonlu topçunun kendi kalesine attığı golü sağlayıp parasını çıkardı,nelson gol yedirmeyerek parasını çıkardı,e hepsi parasını çıkardı çıkarmasına ama bu başarısızlık kimin o zamandiyecektim ama gerek kalmamış
Mohamedi biz 1–2 m karla satsakta başarılı transfer değildir oyun olarak,pvayı bugün 5m na mlse salsakta başarılı transfer değil bizim için