Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut erdem ligdeki solbeklerden iyi bence

Kadir Çetinçalı :

"Okan Buruk Alanya maçı kadrosuna Muslera, Boey ve Oliveira’yı dinlendirme amaçlı almadı. Yusuf Demir ise cumartesi günü yapılan antrenmanda ayağına gelen darbe nedeniyle sakatlandı ve risk etmemek amacıyla götürülmedi."

Ewt ama 5-6 haftadır oynamayan Caner asist krallığında hala zirvede.
Asist yapsa da 1 gol attırıp 2 gol yediriyordu onu geçtim geçmişte Atletico Madrid maçını satan adamı ben bu kulüpte istemem yine maç satmayacağının ya da kadroları sızdırmayacağının bir garantisi yok .

son dk uğur çiftçi transferi RAFA kaldırılmış

4e3e9d84ecb747305bd6fe6ff6ff3d17.jpg

Asist yapsa da 1 gol attırıp 2 gol yediriyordu onu geçtim geçmişte Atletico Madrid maçını satan adamı ben bu kulüpte istemem yine maç satmayacağının ya da kadroları sızdırmayacağının bir garantisi yok .
Zaten gelen sol bek 5 maç falan oynayacak. Sonra Kazım'a devrederiz

boey değerini bulursa gider bulamazsa zaten kolay kolay bu seviyede oyuncuyu bu maaşlara oynatamayız.. değerini bulmadı diye üzülmeye gerek yok bizim başarımızda rol alsın.. zaten değerini bulur.

normal yusufun sakatlıkları.ikizler burcu ama haritası hep boğa.uranus etkisiyle hafif sakatlık yine iyi.josef ve ghezall kıcını kaldıramıyo.josef 3 hafta yokmus yine.fbli valencia bu hafta sakatlanabilir

Haluk Yürekli: "Uğur Çiftçi transferinin 1-2 gün içinde olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt