Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.562
- 17.724
- 1.338
hangi tanrı
Odin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi tanrı
O yer cücesi anca kalkip BJ cekebilir milletrahmet denen at hırsızı bizim horszatı çalmağa kalkmasın
Kadir Çetinçalı :
"Okan Buruk Alanya maçı kadrosuna Muslera, Boey ve Oliveira’yı dinlendirme amaçlı almadı. Yusuf Demir ise cumartesi günü yapılan antrenmanda ayağına gelen darbe nedeniyle sakatlandı ve risk etmemek amacıyla götürülmedi."
Ewt ama 5-6 haftadır oynamayan Caner asist krallığında hala zirvede.Caner Karagümrükten gitti galibiyet alamayan Karagümrük mağlubiyet yüzü görmüyor.
Asist yapsa da 1 gol attırıp 2 gol yediriyordu onu geçtim geçmişte Atletico Madrid maçını satan adamı ben bu kulüpte istemem yine maç satmayacağının ya da kadroları sızdırmayacağının bir garantisi yok .Ewt ama 5-6 haftadır oynamayan Caner asist krallığında hala zirvede.
Zeytinli istiyorcaneri isteyen cimbomluya cimbomlu demem
y gibi topçu olması da cabası
Zaten gelen sol bek 5 maç falan oynayacak. Sonra Kazım'a devrederizAsist yapsa da 1 gol attırıp 2 gol yediriyordu onu geçtim geçmişte Atletico Madrid maçını satan adamı ben bu kulüpte istemem yine maç satmayacağının ya da kadroları sızdırmayacağının bir garantisi yok .
Florya da antrenman yapsa bile sıkıntı oynamasa bu sefer içeriden taktikleri sızdırır oyuncuda 1 gram karakter yok.Zaten gelen sol bek 5 maç falan oynayacak. Sonra Kazım'a devrederiz
Gök Tengrihangi tanrı
Şilili sol bek degilmi bu? Bize yaziliyordu bi ara