Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.015
- 76.076
- 4.108
lüe demiş sallama haberlerinden 1 taneside olabilir.Yasaklı değilse paylaş geç rdas bugün herkes sarhos ztn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lüe demiş sallama haberlerinden 1 taneside olabilir.Yasaklı değilse paylaş geç rdas bugün herkes sarhos ztn
Geçen Inter Lecce maçını izledim herif baya iyiydiBu adam la ilgili bir transfer haberi duyan oldumu acaba
![]()
Mohamed Kaba - Oyuncu profili 23/24
Mohamed Kaba, 22, Fransa ➤ US Lecce, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 27 Eki 2001, Orléans, Fransawww.transfermarkt.com.tr
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen Inter Lecce maçını izledim herif baya iyiydi
Bu çocuğun iyi çıkacağı belliydi alınmalıydı ama bizimkiler imkansızı gerçekleştirmeye çalışırken elden kaçtı. Karakter olarak da iyi birine benziyor zaten Lecce'den önceki takımında kaptanmış
hiç toptan kaçtığını görmedim hep top isteyip biseyler yapmak isteyen torreira yanına sanki tam aradığımız adam gibime geldiGeçen Inter Lecce maçını izledim herif baya iyiydi
Bu çocuğun iyi çıkacağı belliydi alınmalıydı ama bizimkiler imkansızı gerçekleştirmeye çalışırken elden kaçtı. Karakter olarak da iyi birine benziyor zaten Lecce'den önceki takımında kaptanmış
2020-2021yılından beri toplam 30 gün sakatlığı var. Alınabilir risk bence.Eğer luca pellegriniyse o adamın bacak protez.Cok sorun yaşatır
Ney hannibal mıdribling atan os lazım bize. zira sistem yok
Melonun hatrı kalırNdiaye alacaksak nagatomo ile mariano da çekelim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu adamın adı geçtikçe canım sıkılıyor. Transfer döneminde 10 kez filan bahsetmişimdir. Ligue 2 de genç yaşta kaptanlık verilmiş, çok yönlü bir oyuncu idi. Sözleşmesinin son senesi olduğu için 3 milyona gitti. Bu profilde adamlar düşünülmediği için bizim scout ekibini anacağım ama onların görüşünün alındığını da zannetmiyorum doğrusu...Geçen Inter Lecce maçını izledim herif baya iyiydi