Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam la ilgili bir transfer haberi duyan oldumu acaba

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam la ilgili bir transfer haberi duyan oldumu acaba

Geçen Inter Lecce maçını izledim herif baya iyiydi

Bu çocuğun iyi çıkacağı belliydi alınmalıydı ama bizimkiler imkansızı gerçekleştirmeye çalışırken elden kaçtı. Karakter olarak da iyi birine benziyor zaten Lecce'den önceki takımında kaptanmış

Bu çocuğun iyi çıkacağı belliydi alınmalıydı ama bizimkiler imkansızı gerçekleştirmeye çalışırken elden kaçtı. Karakter olarak da iyi birine benziyor zaten Lecce'den önceki takımında kaptanmış

Oha 3m bons vermis lecce, elden kacti ben daha ne diyim

hiç toptan kaçtığını görmedim hep top isteyip biseyler yapmak isteyen torreira yanına sanki tam aradığımız adam gibime geldi

Alın 2 orta saha şu oyuna bi hükmedelim yav vala şu ölü halimizi ligi sallıyor 2 adam gelse neler olacağını herkes biliyor sanırım grçen seneden bu yana aynı sıkıntıyı çözemedik inanılmaz yav

Sekikuru+dybalaya ok miyiz

1704138364803.webp
1704138403766.webp

Şu adamın adı geçtikçe canım sıkılıyor. Transfer döneminde 10 kez filan bahsetmişimdir. Ligue 2 de genç yaşta kaptanlık verilmiş, çok yönlü bir oyuncu idi. Sözleşmesinin son senesi olduğu için 3 milyona gitti. Bu profilde adamlar düşünülmediği için bizim scout ekibini anacağım ama onların görüşünün alındığını da zannetmiyorum doğrusu...

Zenitten Claudinho ile Tete takası nasıl olur acaba

bizim oyuncular nezaman tatilden dönüpte idmanlar başlayacak acaba,göt göbek salanlar olmuştur

Prime doneminde bile bok gibi bir topcu olan ndiayenin adinin yazilmasini hayretler icinde okudum

Geleceklerden çok satışları merak ediyorum. Boey satılacak mı yoksa sözleşme uzatmayı başarabilecek miyiz? Yine Nelsson'un durumu ne olacak? Bunları merak ediyorum. Toplam 40-50 milyona satabilsek keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt