Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla mertensi görünce sinirlerim tepeme zıplıyor.Gecen sene sözleşmesi otomatik uzayınca konusunda olumsuz düşüncelerimi belirttigimde linclenmistim.
Baya revizyon lazım bence de uçuk paralar alıp 1 asist yapmaya bile mecali olmayan bir sürü adam var.Bir düzenleme şart zaten.Zaha en büyük hayal kırıklığı valla ama işte hala bir umut bekliyorum kendine gelir diye
Mertens son 3-4 maç oynamasa opsiyonu iptal olacaktı, sakatlık sonrası form tutamamıştı zaten. Okan Hoca, opsiyon tutmasa da kalacağını söyledi...Burada ben de kalmamasından yana görüş bildirip tepki görmüştüm. Kontenjan harcıyorsun, 2,9 m maaş veriyorsun ve adam Napoli' de son iki sezon olduğu gibi bizde de 90 dakikayı çıkaracak durumda değildi; yaş aldıkça gençleşecekti sanki!..Kaldı ki bizde oynadığı mevkinin orijinal oyuncusu da değil. Kerem' i forvet arkası oynatırsan Mertens aranır tabii. Ndombele' nin şu anki durumu sürpriz değil; Toplam 7,5 m maaş alan Ndombele-Mertens yerine ikisinden daha iyi bir 8,5-10 numara bir şekilde bulunurdu ve takım seviye atlardı...Bunları söyleyince limit-mimit diye çemkirenler çıkıyor...

🎙️ Evander'in menajeri:

"Galatasaray, Evander'i kiralık satın alma opsiyonu ile istiyor."

Özgür Sancar

Ne Evander’i abi. 25 yaşında Amerika yapmış topçuyla Uefa için hayal mi kurucan

🎙️ Evander'in menajeri:

"Galatasaray, Evander'i kiralık satın alma opsiyonu ile istiyor."

Özgür Sancar

Ne Evander’i abi. 25 yaşında Amerika yapmış topçuyla Uefa için hayal mi kurucan
Avrupa ligi ihtimali bu sene zor Liverpool, Leverkusen liglerindeki en iyi takımlar Avrupa liginde kurtlar sofrası gibi güçlü takımlar var.

Amerika'da ligler bitti kiralık + opsiyonlu oluyorsa zaten olsun çoğu takım devre arası kiralık kabul etmez kaldı ki bonservis verebilecek gücümüz yok.

Avrupa'da takımında iyi oynayan ya da rotasyonda iş yapan adamlarınıda vermeyeceğine göre bitmiş bir ligden oyuncu almak daha kolay olur.

Avrupa ligi ihtimali bu sene zor Liverpool, Leverkusen liglerindeki en iyi takımlar Avrupa liginde kurtlar sofrası gibi güçlü takımlar var.

Amerika'da ligler bitti kiralık + opsiyonlu oluyorsa zaten olsun çoğu takım devre arası kiralık kabul etmez kaldı ki bonservis verebilecek gücümüz yok.

Avrupa'da takımında iyi oynayan ya da rotasyonda iş yapan adamlarınıda vermeyeceğine göre bitmiş bir ligden oyuncu almak daha kolay olur.
Özgür sancarın sallama haberine analız yapcagına sözluge bir baslik aç daha yararlı ulan :asd:

İtmarkt'a göre Renato Sanches sakatlıktan dolayı son 3,5 sezonda 73 maç kaçırmış. Yani sezonda ortalama 21 maç yapıyor. Bu sezon başında yapılan hatalardan sonra hala gidip Renato Sanches alırlarsa yönetim istifasını versin direkt olarak. Değil Erden Timur, babam da olsa tanımam.

Yönetim düşünmüştür öyle demiyoruz renktaş :) yasak bunları söylemek. Transferde de talihsiziz sadece bazı güruha göre.

Sanchez konusunda sonuna kadar katılıyorum sana doğru düzgün maça çıkamayan adamlarla işimiz olmamalı şu saatten sonra özellikle.

Sıfır abartı söylüyorum kimse gitmesin

Ndombele katkı veremeyecek kadar kötü değil

Bu tarz şımarıklıklar görmek istemiyorum

Parasını verip yollama işlerine girişilmemeli yeter ya

Angelino alınmasın diye oynatılmama işine bir şey diyemem yönetimle teknik heyetin ortak alması gereken bir karar

Angelino alınmasın diye oynatılmama işine bir şey diyemem yönetimle teknik heyetin ortak alması gereken bir karar

tavuk zurna durum

Bence CL'ye düzenli katıldığımız sürece takımın total maaş bütçesinin €45m olması normaldir

Daha sürdürülebilir bir yapı için €35m hedeflenmeli

Jorginho ile ilgili ciddi 1 kaynaktan duyum var mı?

Mertens son 3-4 maç oynamasa opsiyonu iptal olacaktı, sakatlık sonrası form tutamamıştı zaten. Okan Hoca, opsiyon tutmasa da kalacağını söyledi...Burada ben de kalmamasından yana görüş bildirip tepki görmüştüm. Kontenjan harcıyorsun, 2,9 m maaş veriyorsun ve adam Napoli' de son iki sezon olduğu gibi bizde de 90 dakikayı çıkaracak durumda değildi; yaş aldıkça gençleşecekti sanki!..Kaldı ki bizde oynadığı mevkinin orijinal oyuncusu da değil. Kerem' i forvet arkası oynatırsan Mertens aranır tabii. Ndombele' nin şu anki durumu sürpriz değil; Toplam 7,5 m maaş alan Ndombele-Mertens yerine ikisinden daha iyi bir 8,5-10 numara bir şekilde bulunurdu ve takım seviye atlardı...Bunları söyleyince limit-mimit diye çemkirenler çıkıyor...
Böyle bakınca söylediğinde hiçbir yanlışlık yok ama kadro kurma süreci bu şekilde gerçekleşmiyor

Mertens'i aldığımız zaman kendisinin ciddi talipleri arasında Juventus da vardı ve biz bir önceki sezonu 13. sırada bitirmiş kaos içindeki bir kulüp olarak hem maaş hem de sözleşme süresi konusunda tavizler vermeden bu adamı getiremezdik. Benzer şekilde Oliveira'nın, Dubois'nın ve Midtsjö'nün de şartları etkilendi; bu sebeple hiçbirine bir sonraki sezon doğru talibi bulamadık

Bir perspektiften bakınca bunların hepsi riskli işlerdi ama günün sonunda şampiyon olup CL'ye gitmeye hak kazanınca bir şekilde bu riski bertaraf etmiş bulunduk. Benzer şekilde bu yaz elimizi belirli hamlelere zorlayan bir yapımız vardı -- CL durumu net değildi, Icardi'nin takıma katılması elzemdi ve bonservis harcaması konusunda sıkıntıdaydık

Eğer bu sezon da her şey plan dahilinde ilerler ve şampiyon olursak (hatta ikinci olsak bile CL'ye kalma ihtimalimiz var elemelerden) bir sonraki sezon hem daha az hamleye ihtiyaç duyacağız, hem de daha çok finansal hareket alanımız olacak. Belki yabancı sınırı uzun vadede netleşecek. Böyle böyle kadro oturacak ve sürdürülebilir bir yapıya ulaşacağız

Ben aslında bu yüzden Erden başkan şöyle beş yıl gibi bir süre transfer politikasını yönetebilsin istiyorum

Maalesef Ndombele bu kadar kötü bu herifin bir daha toparlanma ihtimali yok 1-2 seneye adanademire falan gelir..Kafada futbol bitince yetenekmis falan hepsi hikaye bakınız 100 milyon Euro'luk Delle Ali 26 yaşında Trye düşüyor .. Alınabilecek riskti denedik olmadı bunu kabullenmek lazım..
Simariklik kısmına gelirsek Zaha hayranı olarak şu ana kadar ki halleriyle hem Zaha hem Ziyech elestirileri dibine kadar hak ediyor.. Bana kalırsa bir şekilde sezon sonuna kadar kazanmak için ugrasmaliyiz en azından Ndombele gibi değiller .. Bu kadar para kazanan belli beklentiyle gelen adamların eleştirilmesinden daha doğal birşey yok ..

Jorginho ile ilgili ciddi 1 kaynaktan duyum var mı?
David Ornstein'a göre Jorginho ve Partey muhtemelen sezon sonuna kadar Arsenal'de kalacakmış

Fakat yazın Lazio istediğinde çıkan haberler Jorginho gitmek isterse kolaylık sağlanacağı yönünde

Adam Euro 2024 için fit olmak istiyorum gibi bir kaygı taşıyorsa ayrılmak isteyebilir. İzin verirler mi muamma çünkü Elneny gidecek ve Partey sakat, o durumda orada Rice'tan başka adam da kalmıyor. Bir şekilde kalmaya ikna ederler gibi geliyor

Maalesef Ndombele bu kadar kötü bu herifin bir daha toparlanma ihtimali yok 1-2 seneye adanademire falan gelir..Kafada futbol bitince yetenekmis falan hepsi hikaye bakınız 100 milyon Euro'luk Delle Ali 26 yaşında Trye düşüyor .. Alınabilecek riskti denedik olmadı bunu kabullenmek lazım..
Simariklik kısmına gelirsek Zaha hayranı olarak şu ana kadar ki halleriyle hem Zaha hem Ziyech elestirileri dibine kadar hak ediyor.. Bana kalırsa bir şekilde sezon sonuna kadar kazanmak için ugrasmaliyiz en azından Ndombele gibi değiller .. Bu kadar para kazanan belli beklentiyle gelen adamların eleştirilmesinden daha doğal birşey yok ..
Eleştiriye laf yok

Gerekirse maaşını verip feshederiz yaklaşımı şımarıklıktır

Biz milyar euroluk kulüp değiliz böyle işlere girişemeyiz

Ndombele'nin talibi yoksa, paramın hepsini isterim diyorsa kulübede dursun ve biz de kullanmaya bakalım

Napoli'nin bile kullandığı adama STSL'de rol mü bulamayacağız yani? Ben buna inanmıyorum

Genel olarak herhangi bir futbolcunun notunun 3 ayda peşin hükümle verilmesi işini gülünç buluyorum

Genç futbolcular için kendini gösterme süreleri iki seneyi bulabiliyor ama taraftarımızda bu akli selim yaklaşımı gözlemleyemiyorum

transfer politikası ya tutarsa şeklinde olduğu sürece sürdürülebilir başarı zaten pek mümkün değil ,
bir çok değişkenin bir araya gelip takım kimyasına uyum sağlaması zaten epey zorken işin finansal boyutunu da düşündüğümüzde daha da zorlaşıyor her şey.
tabi ki her transfer illa ki tutacak diye bir şey yok bunu major klüplerde sağlayamıyor dünya da ama bu oranı yüksek tutmak mühim olan.

eğer uzun vadeli bir başarı istiyorsak öncelikle transferde net bir politika izlemememiz lazım
öbür türlü tutan transferde tesadüften öteye geçmiyor ya da en fazla 1 yıl fayda alabiliyoruz

gözden düşmüş yıldız oyuncular mı ?
emekliliğine gelmiş yıldız oyuncular mı?
genç gelecek vaad eden ama ne vereceği belli olmayan anon oyuncular mı?
ya da ne vereceği az çok belli orta yaş vasat üstü oyuncular mı?

icardi
davinson
demirbay
ziyech
ndombele
angelino
zaha
tete
zaniolo
yusuf
rashica
oliveira
midsjto
torrerira
mertens
mata
seferovic
nellson
ciculdau
morutan
mustafa mohamed
boey

son 2-3 yıla baktığımızda akıllara gelen her telden oyuncu almışız kaçı tutmuş ortada zaten bunlara harcanan bonservis bedeli yaklaşık 100 milyon €.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt