Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medya bu kadar ekonomisi kötü diyorsa bizim takımın kasa doludur merak etmeyin her sene beşyüz tane adam alan f5 de para dolu çoğu oyuncuyu bedelsiz alan Galatasaray da para yok geçiniz bu işleri yalan dolan işleri

zaniolonun oyuncu profilinin değişmesi lazım sanki

dar alan oyuncusu olmadığını kanıksayıp golcü kafacı kanat ikinci forvet rolüne evrilse rahatlayabilir
satılmıyorsa zaha ve zanioloyu bu takımda en iyi nasıl kullanırızın yolunu bulmamız lazım

sonuçta belli kalitede oyuncular ve büyük yatırımlar

ziyechin durumu biraz farklı
ikisi birden çok zor.Top tutamayız ileride pek.Baya düşürür oyunu bu ve çok fazla geçiş yememizi sağlar.Zaniolo bu arada büyük ihtimalle aşırı fazla kas kütlesi yaptığı için hantallamış normalde muazzam bir dar alan oyuncusuyken vücut hantallığından dolayı şuan çalım atamıyor.Yılan gibi herifti normalde , sakatlıkların da etkisi var tabii ama sakatlık sonrası Roma'da izlediğimde yine baya çalımcı bir adamdı eğer bu profilde devam edecekse en uygun yer forvet arkasında 2.forvet gibi oynaması Talisca tarzı ki pas kalitesi de düşük bir oyuncu değil orda yapar bence.Yani misal Zaha'dan vazgeçip Barış-Zaniolo-X-Icardi şeklinde bir hat olmasını isterdim ben.

En önemli konu bu arada seneye kalede kimle devam edeceğimiz.Bence artık Muslera zamanı geçti yeni birini almak lazım oraya.

Zaha zanio Ziyech

3 oyuncunun da ortak özelliği hazır olmadan gelmeleriydi.

Zaniyi diğer ikisinden ayıran birkaç kritik nokta var, birincisi genç. ikincisi takımı/ülkeyi sahiplenişi ve oynama iştahı.

Kalsaydı fark yaratacağından şüphem yoktu

Bugün Ziyech gidecek, Zani geri dönecek deseler sevinirim
zaha
zaniolo
ziyech

3 oyuncunun da ortak özelliği
Z ile başlamaları

bir daha bu takıma
kuzey afrikalı
ve z ile başlıyan topçu alınmamalı :/

Şampiyon olmuş, ucl katılmış oynamış bir takımda ödeme vb sorunlar varsa içeride çok büyük hırsızlık var demektir fakat böyle birseye ihtimal vermiyorum erden izin vermez

Dedik size kulüpte para vardır bu haberler çıktıysa it gibi korkuyorlar erden Timur’dan kimi getirecek acaba diye

Serhat Ulueren: Galatasaray batti batiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt