Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rafa silva nin maasi neymis benfica da bilen var mi

Gecen seneden bir haber:

"Currently, Rafa is already among Benfica 's highest-paid players , receiving 2 million euros net per season.

However, he intends to increase this amount to around €3.5 million, which would represent a gross annual cost of €7 million for the club"

Suan 2 milyon net aliyormus. Uzatmak icin 3,5 istiyormus. Gecen haftadan bir haber var ve orda, iki tarafin rakamlari birbirinden baya uzak diye, yeni sözlesme imzalama sansi fazla yüksek degilmis gibi birsey demis.

Fener a sporu boykot etmeye başladı haliyle kanal yönetimi ayar çekmiş herkese ,biz yapmıyoruz böyle şeyleri ama çok etkili yontemler

Fener a sporu boykot etmeye başladı haliyle kanal yönetimi ayar çekmiş herkese ,biz yapmıyoruz böyle şeyleri ama çok etkili yontemler

Yancı kuruluşu boykot ettiklerinden sonra nasıl yayın yaptıkları ortada.
Taraftar boykot etmeli bu Galatasaray düşmanlarını ama acun’da olduğu gibi bunları en çok izleyen kesin bizim taraftarımızdır.

Gecen seneden bir haber:

"Currently, Rafa is already among Benfica 's highest-paid players , receiving 2 million euros net per season.

However, he intends to increase this amount to around €3.5 million, which would represent a gross annual cost of €7 million for the club"

Suan 2 milyon net aliyormus. Uzatmak icin 3,5 istiyormus. Gecen haftadan bir haber var ve orda, iki tarafin rakamlari birbirinden baya uzak diye, yeni sözlesme imzalama sansi fazla yüksek degilmis gibi birsey demis.

Emegine saglik rtas, 3,5 net istiyo ha?

Cok ama imza parasi ile maasi düsürebiliriz. Mertens 2,9m aliyor onun yerine olabilir. Sen ne düsünüyorsun?

4 ana transfer ihtiyacımız var 2'si en kısa sürede bitmeli.

Olmazsa olmaz 1 tane yabancı atletik hızlı güçlü sol bek
Olmazsa olmaz 1 tane yaratıcı skorer 10 numara
1 tane 6 ağırlıklı 8 numara(rotasyona)
1 tane stoper eğer Nelsson giderse(rotasyona)

Muslera(1)
Günay

Boey(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - ???(4)
Barış - Kaan - ???(5) - Kazımcan

Torreira(6) - Demirbay
Ndombele(7) - ????(8)

Kerem - ???(9) - Zaha(10)
Tete(11) - Mertens(12) - Halil

Icardi(13)
Bakambu(14)

Sadece Sol bek.

Torreira Eyüp
Demirbay Ndombele

Gayet yeterli rotasyon.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben de pes ettim. Iyi bir 10 numara şart gibi. Ayrica Tete de ümidimi bitirdi. Mac 3 - 0 iken bile dogru karar veremiyor. Yerli kurali da varken
Muslera
Boey Sanchez Abdul Xxx
Torreira Kaan
BAY Xxx Zaha
Icardi
2 Xxx de cok iyi olursa bu kadroya fitim. Sadece BAY ile cok iyi konusulmali ve yönlendirilmeli.

Transfer isteksizliği çöktü bana
1 orta saha alalım kapatalım derdim de
Neyse 1 de sol bek alalım angelino gidecekse

Kale tamam Muslera Günay, ligde en iyi biziz burada
Sağ bek tamam Boey Kaan, burada da en iyi biziz
Stoper tamam Davinson Apo Nelsson gerektiğinde Kaan, burada da en iyi biziz
Sol bek sorunlu Barış Kazımcan var biri bizim seviyeye çok uzak öbürü savunmada sakıncalı hareketler yapıyor ama idare ediyor
Orta saha ikilisi için Torreira Ndombele Demirbay Kaan Eyüp Efe falan var, gayet yeterli ancak Oliveira sezonu kapadıysa buraya düşük maliyetli kiralık bir hamle düşünülebilir idareten
Kanatlara santrfora girmiyorum açık ara en iyisi biziz
On numarayla oynamak zorundayız gibi duruyor hoca hiç vazgeçmiyor bu plandan, Ziyech giderse buraya birini alabiliriz ancak şu an burada oynayabilecek Ziyech Mertens Kerem Barış Halil hatta Bakambu var

Kadro gayet iyi ateş ediyor resmen

Sol bekte sorun var belki bir de Kaan çok fazla yeri yedekliyor ama maç temposu da hafifleyecek artık

Orta sahada sorun var gibi duruyor ancak bunun sebebi doğru kurgunun bulunmamış olması. Elde yeterince oyuncu var. Transferde imkanları tüketmek yanlış olur. Giden biri olursa yerine adam koyalım. Oliveira sezonu kapadıysa ve bütçe varsa kiralık birini deneyelim alternatif oluşturmak adına. Bir de Angelino meselesi çözülürse sol bek alalım. Kimse gitmezse kimseyi almaya gerek yok

Ha scout ekibi genç bir yetenek bulur, limiti harcamak gerekiyordur sonraki döneme kalmayacağı için, o senaryoda birilerini alırız ona bir şey diyemem. Ancak paramızı yaza bırakalım

Kadromuz çok iyi pek çok mevkide ligin açık ara en güçlü takımıyız yarım yamalak bir oyun düzeni bile oturtsak akıp gideceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt