Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğit yazın tüm transferleri en çok öven sendin şimdi gelip kafa açma.

Şimdi bokladığın adamlar yarın iş yapınca da yine en sıradan övüyorsun, ruh hastası mısın olm

Yiğit yazın tüm transferleri en çok öven sendin şimdi gelip kafa açma.

Şimdi bokladığın adamlar yarın iş yapınca da yine en sıradan övüyorsun, ruh hastası mısın olm
Angelino için savunma yapamıyor dedim. Zahaya allah var sevindim ama sonra dank etti. Teteye salladigim icin ban yemistim. 5 ay orta saha gelmeyince de yangın yapan bendim abi neyini övdüm acaba ? İyi oynayanı tabiki öveceğim. Keremi yerinden ediyorsa her maç iyi oynayacak ama.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce bir sivası Kayseri’yi falan yenelim sonra son maçı düşünürüz di mi ? Böyle garanti garanti yazıp “birşey olmaz yaa” demek eğreti duruyor. Oynamadığın maç kazanmadığın da maçtır. O gün o maça bu şartlarda girmek demek rakibinin senden daha avantajlı olması demek.
Onlar da kaybeder

giphy.webp

Canlı yayında, Orel Mangala için kiralama teklifi yapmışız dün ama kabul etmeyi düsünmüyorlarmış cünkü satmak istiyorlarmış. Tabi durumlar değişebilir ama şuan satmayı düsünüyorlar dedi.

Sacha Boey için PSG görüşmesi yok, Bayern için Mukiele olmazsa olabilir scoutları izlemiş Boey'i öyle dedi.

Galatasaray, Orel Mangala'yı bonservisi ile transfer etmek istiyor ancak Nottingham Forest sadece kiralık tekliflere açık.

(@FabrizioRomano)

?

Avrupa'da 3 oyuncu ekleyebiliyoruz. Düşündüm taşındım. Defansif orta saha sezon sonuna saklanabilir. Eyüp var Kaan var. Yerli sorunuda var

Yerli sol bek ve kanat forvet ve 10 no alinabilir. Bizim daha çok bu sene hücumu güçlendirmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt