Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu tete’nin piyasa değerini kim şişirdi lan bu kadar. Biri 10 falan verse de saplasak yok mu olm bu adamın piyasası.
Nasıl Brezilyalı lan bu. Ukrayna’da 1 metre kar altında oynasa maçın içinden geçecek adam önündeki herife pas atamıyor.

Ben delirecem ya.

kerem ve icardinin form yakalaması önemli

keremi tekrar üst üste 2-3 maç sol kanatta oynatma zamanı geldi

zaha da oynayacaksa sağ tarafa uyum sağlasın

Şu tete’nin piyasa değerini kim şişirdi lan bu kadar. Biri 10 falan verse de saplasak yok mu olm bu adamın piyasası.
Nasıl Brezilyalı lan bu. Ukrayna’da 1 metre kar altında oynasa maçın içinden geçecek adam önündeki herife pas atamıyor.

Ben delirecem ya.
şaktarda iyiydi bu bebe ya. burada da 3-4 maç arka arkaya oynadığını görmek lazım. formayı kapmak için sürekli skora yönelik oynayıp baskı altında kalıyor sanki.

kerem ve icardinin form yakalaması önemli

keremi tekrar üst üste 2-3 maç sol kanatta oynatma zamanı geldi

zaha da oynayacaksa sağ tarafa uyum sağlasın
Benim merak ettiğim, diyelim bir şekilde Zaha-Kerem kanatlarını istikrarlı bir şekilde kullanıyoruz, Hakim dönünce nasıl olacak? Kimden vazgeçilecek, dahası istikrar korunabilecek mi? Yani kadro istikrarını bir şekilde sağlamamız gerekiyor, bu yüzden bazı isimler yedek beklemeyi kabullenmeli, ama kolay değil elbette yönetmek. Okan hoca'ya bu konuda güveniyorum, umarım süreci iyi götürürüz.

Halili 500 bine almış olsalar bu hafta 2 tane de o atardı sonra 500 bine eski oyuncumuzu nasıl alamadık diye burada ağlama seansı yapardık.
Aynısı bizde olmadimi Rashica yi aldık 1.5 A oynadı oynattı şimdi 2.5 A oynuyor oynatıyor.Bize gelse oynar oynatır.Bu döngü devam eder:)

Muslera
Boey Davinson Apo Tavares
Torreira Kerem D.
Zaha Reyna Kerem A.
Icardi

Aynısı bizde olmadimi Rashica yi aldık 1.5 A oynadı oynattı şimdi 2.5 A oynuyor oynatıyor.Bize gelse oynar oynatır.Bu döngü devam eder:)
Rashica daha düne kadar ıslıklanma ile küfür arasında gidip gelen bir herifti. Geçen sene bizde de böyle bir suni yükseliş devri olup sonra düşüşe geçmişt. Bu sene de beşiktaştaki bir performans göstereceğini düşünüyorum ben. Bir yere kapak atıp yatangillerden kendisi.
Şöyle bir olay var ki bir yönetici hakkında dünyanın en iyi futbolcusunun babası küfürlü gönderi paylaşırsa o transfer öncelikle yapılmaz.
Ayrıca 8 milyon verebilecek lüksümüz ve ekonomimiz de yoktu. Gelmek isteyen direnir bir şekilde haber gönderir alınırdı.

Bakasetas için uzun vadede hiçbir zaman %100 verim alabileceğimiz bir oyuncu olmayacak ama kısa vadede günü kurtarma adına iyi bir hamle olur.

Allahını seven üzerime transfer atsın mümkünse sol bek 8 10 kanat numara hepsi birlikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt