Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilit açabilme konusunda Gökhan Gürpüz'ü bir deneme zahmetine katlanabilsek.Ahhh Ahh.Oraya merhem olamayan ne Kerem nede mertens.Başkada alternetif yok ki..
üstat artık kim denenir bilemiyorum ancak RCS en çok topla buluşan takımlardan biriyiz, maç başına şut sayımız hayli iyi, iddia ediyorum en çok direkten dönen top da bizimdir. Üstüne kaleciler min 7 rating ile maç tamamlıyor (rakipteki). hal böyle olunca insanın aklına şu soru geliyor : "neden bu takım yarattığı gol fırsatlarını değerlendiremiyor?"

örneğin sağdan boey çok iyi bindiriyor fakat henüz asisti yok varsa da ben hatırlamıyorum o derece. solda beklerden zaten bahsetmeye gerek yok. hal böyle olunca düzgün üçgenler kuramıyoruz. belhanda-feg- mariano üçgenlerini hatırlar mısın? tüm maçların kilitlerini o kanattan açıyorduk. üstüne duvar olan bir bafetimbi gomis vardı. keza ayağı düzgün marcao vardı fernando vardı... bizim böyle bir oyun sergilememiz için 10 no bölgesine çok kritik bir oyuncu getirmemiz şart. bence başka da majör bir ihtiyaç yok takımın. mertens max 30-40 dk sınırlı katkı veriyor. maçları buradan kaybediyoruz. mertens oyundan düştü mü biz gol üretemiyoruz.

Hayret, son bir saattir konuya çok mantıklı mesajlar atılmakta, 343 - 344 sayfalar. Hepsine katılıyorum.

Usta Bakasetas işi ciddi bir boyuta mı ulaştı
Herkes geldi gelecek felan diyor
ts nin bize futbolcu verdiği pek görülmüş şey değil
Trabzon Bakasetas'ı vermesine verir ama takasta isteyecekleri futbolcu açıkçası Halil olmaz o yüzden transferi ben zor görüyorum.

Halil yerine Yusuf Demir'i direk bonservisiyle isterler 6 ay sözleşmesi kalmış adam için 6 m euro yatırım yaptığımız daha 20 yaşındaki adamı vermek doğru olmaz.

Seneye yabancı kuralı zaten 12'ye düşecek Bakasetas'ı alsak seneye zararda çıkarırız 6 ayda günü kurtarma hamlesi olur ama bu sefer geleceği dahada ateşlere atar elimiz kolumuz iyice bağlanır.

Trabzon Bakasetas'ı vermesine verir ama takasta isteyecekleri futbolcu açıkçası Halil olmaz o yüzden transferi ben zor görüyorum.

Halil yerine Yusuf Demir'i direk bonservisiyle isterler 6 ay sözleşmesi kalmış adam için 6 m euro verdiğimiz 20 yaşındaki adamı vermek ne derece doğru olur bilemiyorum.

Seneye yabancı kuralı zaten 12'ye düşecek Bakasetas'ı alsak seneye zararda çıkarırız 6 ayda günü kurtarma hamlesi olur ama bu sefer geleceği dahada ateşlere atar elimiz kolumuz iyice bağlanır.
Bakasetas'a 1,5 +1 kontrat teklif edilir en fazla
Umut Bozok yerine Halil'i almis olurlar
Baska türlüsü sacma olur. Günü kurtarma hamlesi derken gelecegi riske atamayiz

En son tsnin hangi maçını 90 dk izledin

Oyun içi etkinliği,form durumu,sahada neyi yapıyo neyi yapamıyo bunları analiz ettinmi

Bi oyuncu şut atıyo diye alınamaz bak elinde dünyanın sayılı şutörlerinden ziyech var müthiş de vuruyo ama yetmiyo çünkü oyun içi katkısı düşük
Önerin kimdir peki düşük maliyetle

Bakasetas'a 1,5 +1 kontrat teklif edilir en fazla
Umut Bozok yerine Halil'i almis olurlar
Baska türlüsü sacma olur. Günü kurtarma hamlesi derken gelecegi riske atamayiz
Günü kurtarmaya çalışmak hata olur devre arası maliyetler en az 2 kat artıyor o yüzden başarısız olma riski varsa bile riske girmemek lazım asıl operasyon yazın yapılmalı Sanchez-Abdülkerim-Torreira-Icardi omurgayı tutup etrafına komple bir yapılanma şart gidişata göre kalacak oyuncular şekillenir.

Yaz kamp döneminde özellikle hazırlık maçlarında çatır çatır top oynadı kendine hayran bırakıyordu Angelino'nun önünde olduğu bile çok net belliydi ama başakşehir maçındaki sakatlıktan sonra toparlamaktan zorlandı.

Yani yerli sol bek olayına bende karşıyım Rıdvan'ı alsak opsiyonla 4-5 m euro denk gelecek bu işten ne anladık. Kesinlikle Kazımcan'a sabretmek Rıdvan'ı almaktan daha iyidir. Barış seçeneceğinide söylemisşiniz dediğiniz gibi 3 yerli fazla gelir.
Sol bek olayı fazla abartılıyor, bizim sorunumuz hücumda, bilhassa kanatlar ve forvet arkasında ciddi bir yaratıcılık sorunu var. Oyun zekası en yüksek adam 36 yaşındaki Mertens ve ikamesi yok. Kanatların tamamı berbat durumda. Elzem olan ihtiyaç esas bu bölgeler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önerin kimdir peki düşük maliyetle
Bakasetası alsan minimum 2 civarı maaş vereceksin 3 sene de kontrat desen 6m yapar,bonservis ne vereceğin belli değil diyelim yusufla takas yaptık 6m zarar daha yazmış oluyosun 12 m luk bi paket oluyo

Bu düşük maliyet mi oluyo ?

Misal ndiayeyi kısa vadeli çözüm için alalım desen verirsin yarım devre 300 500 b maaş maliyet açısından anlaşılır ama baka maliyet sebebiyle istenecek,maliyet sebebiyle aklanacak biri değil

9m bonservis 1m maaştan 3 senelik kontrata canavar gibi koşan basan oyuncu buluruz her türlü bakasetas maliyetine

Sol bek olayı fazla abartılıyor, bizim sorunumuz hücumda, bilhassa kanatlar ve forvet arkasında ciddi bir yaratıcılık sorunu var. Oyun zekası en yüksek adam 36 yaşındaki Mertens ve ikamesi yok. Kanatların tamamı berbat durumda. Elzem olan ihtiyaç esas bu bölgeler.

Aynen sol beke çok takıldık. Gol atamiyoruz biz

Takımın "en yetenekli" değil en istikrarlı oyuncuları Muslera, Boey, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Torreira, Kaan Ayhan, Barış Alper ve Mertens tam tamına bu 8 oyuncu hariç her maç belli bir standartı olan oyuncu yok.

Bu saydığım 8 oyuncudan 7'si defansif bölgelerde sadece 1'i hücum bölgesinde dediğiniz gibi sol bek eksik fakat daha önemlisi ön bölgede ciddi sıkıntılar var mümkünse Kerem'i sol kanada tekrardan tamamen yerleştirip en azından ondanda %100'ünü almak lazım en azından istikrarı yakalabilir.

Sağ kanada Tete/Zaha ikilisi yarışmalı en azından Kerem sol kanat + 10 numara Mertens/Transfer yerlerini garantileyip sağ tarafı çözersek daha etkin oluruz. Başka türlü bu sorun çözülmez takımdaki hız dengesini sağlamak adına Kerem'in de tamamen sol kanada dönüşü gerekiyor.

üstat artık kim denenir bilemiyorum ancak RCS en çok topla buluşan takımlardan biriyiz, maç başına şut sayımız hayli iyi, iddia ediyorum en çok direkten dönen top da bizimdir. Üstüne kaleciler min 7 rating ile maç tamamlıyor (rakipteki). hal böyle olunca insanın aklına şu soru geliyor : "neden bu takım yarattığı gol fırsatlarını değerlendiremiyor?"

örneğin sağdan boey çok iyi bindiriyor fakat henüz asisti yok varsa da ben hatırlamıyorum o derece. solda beklerden zaten bahsetmeye gerek yok. hal böyle olunca düzgün üçgenler kuramıyoruz. belhanda-feg- mariano üçgenlerini hatırlar mısın? tüm maçların kilitlerini o kanattan açıyorduk. üstüne duvar olan bir bafetimbi gomis vardı. keza ayağı düzgün marcao vardı fernando vardı... bizim böyle bir oyun sergilememiz için 10 no bölgesine çok kritik bir oyuncu getirmemiz şart. bence başka da majör bir ihtiyaç yok takımın. mertens max 30-40 dk sınırlı katkı veriyor. maçları buradan kaybediyoruz. mertens oyundan düştü mü biz gol üretemiyoruz.
Sevgili Onur katılıyorum haklısın ancak ; Boey diyorsun , solbek diyorsun. öncelikle bu görevleri yapması gerekenler kanatlar bu bir,ikincisi ortada sağlam bir oyun gösteremiyorsun ,mertens maalesefki artık yeterli değil, birde keremle çorbaya döndü ortadan hiçbir uzak yakın arapas atamıyorsun bu iki.Belhanda dediğin oyuncu " hertürlü düşünebilirsin ama" Allahı var ortayı daima topluyordu , hele ilk seneler. Bizdeki en büyük sıkıntı ne biliyormusun ; orta ayrı telden kanatlar ayrı telden çalıyorlar.Senkronizasyon yok , oyun açma yok , kanatlardan orta yok , dibe inme içeriye katetme yok.Buaralar golcüde yok.Tat tuz yok...

Benim en cok merak ettigim mesela Boey ve Nelsson transferlerinden 30 - 35 arasi kazanirsak kimleri alacagimiz. Teknik heyet ve scout ekibini büyük sınav bekleyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt