Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.898
- 6.680
- 1.243
üstat artık kim denenir bilemiyorum ancak RCS en çok topla buluşan takımlardan biriyiz, maç başına şut sayımız hayli iyi, iddia ediyorum en çok direkten dönen top da bizimdir. Üstüne kaleciler min 7 rating ile maç tamamlıyor (rakipteki). hal böyle olunca insanın aklına şu soru geliyor : "neden bu takım yarattığı gol fırsatlarını değerlendiremiyor?"Kilit açabilme konusunda Gökhan Gürpüz'ü bir deneme zahmetine katlanabilsek.Ahhh Ahh.Oraya merhem olamayan ne Kerem nede mertens.Başkada alternetif yok ki..
örneğin sağdan boey çok iyi bindiriyor fakat henüz asisti yok varsa da ben hatırlamıyorum o derece. solda beklerden zaten bahsetmeye gerek yok. hal böyle olunca düzgün üçgenler kuramıyoruz. belhanda-feg- mariano üçgenlerini hatırlar mısın? tüm maçların kilitlerini o kanattan açıyorduk. üstüne duvar olan bir bafetimbi gomis vardı. keza ayağı düzgün marcao vardı fernando vardı... bizim böyle bir oyun sergilememiz için 10 no bölgesine çok kritik bir oyuncu getirmemiz şart. bence başka da majör bir ihtiyaç yok takımın. mertens max 30-40 dk sınırlı katkı veriyor. maçları buradan kaybediyoruz. mertens oyundan düştü mü biz gol üretemiyoruz.