Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Düşünsünler o zaman belki kabul ederler düşününce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mümkünse 2'sini sene sonu satmak daha makul olur devre arası bu paralar kasaya girse transferde kapısını çalacağımız her kulüp elimizde para olduğunu bildiği için 10 ise 15 fiyat çeker yaz ayında biraz daha elimiz rahat ve sakin hareket edebiliriz.Benim en cok merak ettigim mesela Boey ve Nelsson transferlerinden 30 - 35 arasi kazanirsak kimleri alacagimiz. Teknik heyet ve scout ekibini büyük sınav bekleyecek.
1-Dubois yaşında ve oyun planında olan bir oyuncuyu alabileceğimiz para bu.Kim 6 milyon?!..
Dubois 2.5 milyona alındı. Transfer döneminde gönderileceği az çok belliydi, kendisi de gitmek istiyordu, teklif gelse mutlaka değerlendirilirdi, gelmedi. Onu bırak maaşını ödeyecek kulüp çıkmadı da 3/4 ünü ödeyerek gönderebildik. Faydalanmayı düşünmez de göndermek istersek, sezon sonu en iyi ihtimal tazminatsız fesih...
Yusuf 6 milyona alındı; sessiz sedasız tarihin en büyük kazıklarından biri girdi kulübe. Basel' e bedelsiz kiralık gitti, bir şey yaptığı yok. Gidişat hiç ümit vermiyor, futbol oynamaya niyeti yok görüntüsü veren adama kim bonservis öder?..
Halil BJK a gidiyordu, son anda biz aldık, bonservis 500 bin...
Haberin haber değeri yok, üfürme olduğu belli. Keşke gerçek olsa da tamamlansa bu iş. Okan Hoca Bakasetas' ı istiyorsa tabii; onu bile bilmiyoruz...
Amacın bu zaten değil miBana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın

Şşşş çok ayıp ben öyle bir insan mıyımAmacın bu zaten değil mi![]()
Değilsin benimki latifeŞşşş çok ayıp ben öyle bir insan mıyım![]()
geçen sene çok ekstrem katkı verdi şansı da yanındaydı bence gol yüzdesi yüksekti baya. yoksa aşağı yukarı aynı pozisyonlara giriyordu. bu sene ise girdiğini atamıyor. ekstra olarak kerem'in şişirdiği topları indirip veya golü atıyordu. bu sene bayern deplasmanındaki gibi. kerem'i ortaya çekince bunları da yapamaz olduk. rakiplerin önlem alması da etken tabi buna. rakip stoperler icardinin götünden ayrılmazken dzeko ipnesini bombos bırakıyorlar ceza sahasında. bi allah'ın kulu kovalamıyor adamı. dün de aynı kaç pozisyon bombos kaldı kaleciyle.Bu arada Icardi geçen sene de böyleydi son düzlükte vurdu geçti. Geçen sene depremden dolayı lige ara verildiği için bunu görmedik.
Tarihin en iyi skills videolarından biri.Bana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın
Bana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın
Tarihin en iyi skills videolarından biri.
Bende ozaman sana şu soruyu sorayım Sevgili Cihan; Latovlevici ye minimum 700-800k euro vermek mi yada 300-400k verip kuzey ülkelerinden fişek gibi bir sol bek getirmek mi? Hangisi.Bana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın
Fakat burada şöyle bir konu var, bu görevleri kanatlara verip tek başına yapın demek olmaz. Böyle düşünürsek eğer "zaha tete hadi 4-5 kişiyi maradona gibi çalımlayıp gol atın" demek olur. Bu akşam topu oyuna sokarken takımı izle, hareketsiz kalıyor oyuncuların hepsi. Sahada araya kaçan ve bu bağlantıları yapacak oyuncularımız yok -ya da var ama (mertens,boey,kerem) son ikisinin son tercihleri zayıf ve/veya bağlantı oyuncusu olan mertensin pili 40 dk anca dayanıyor-Sevgili Onur katılıyorum haklısın ancak ; Boey diyorsun , solbek diyorsun. öncelikle bu görevleri yapması gerekenler kanatlar bu bir,ikincisi ortada sağlam bir oyun gösteremiyorsun ,mertens maalesefki artık yeterli değil, birde keremle çorbaya döndü ortadan hiçbir uzak yakın arapas atamıyorsun bu iki.Belhanda dediğin oyuncu " hertürlü düşünebilirsin ama" Allahı var ortayı daima topluyordu , hele ilk seneler. Bizdeki en büyük sıkıntı ne biliyormusun ; orta ayrı telden kanatlar ayrı telden çalıyorlar.Senkronizasyon yok , oyun açma yok , kanatlardan orta yok , dibe inme içeriye katetme yok.Buaralar golcüde yok.Tat tuz yok...
1 senesi kalmis Boey'e 15 degil 10 bile zor verirler. Ayrica gitmek istiyorsa tutmayacaksin.Mümkünse 2'sini sene sonu satmak daha makul olur devre arası bu paralar kasaya girse transferde kapısını çalacağımız her kulüp elimizde para olduğunu bildiği için 10 ise 15 fiyat çeker yaz ayında biraz daha elimiz rahat ve sakin hareket edebiliriz.
Zaniolo + Nelsson + Boey = 60-70 m euro arası gelir getirebilir kesinlikle yazın önemli olacak 3 tane kendi genç oyuncularımızı yollayıp umarım yerine 28+ adamlara parayı gömmeyiz.
Daha güven veren bir transfer fotosu hatırlayan varsa buyursun koysun.Bana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın
Kuzey ülkelerinden fişke gibi sol bek'i 300-400k'ya getiremeyiz abi bence. Orası çözüldü artık hee dersen ki İzlanda pazarı daha inaktif orası olabilir bak. Gerçi son şampiyonun kadrosunda bile sol bek yoktu ama olsunBende ozaman sana şu soruyu sorayım Sevgili Cihan; Latovlevici ye minimum 700-800k euro vermek mi yada 300-400k verip kuzey ülkelerinden fişek gibi bir sol bek getirmek mi? Hangisi.
İcardi sakatlanana kadar yine gayet atıyordu. İcardi'nin sakatlandıktan sonra sakat sakat oynadığı performansı baz alınıyor nedense. Fenerlilerin algılarına kapılıyorsunuz. Yoksa BJk maçında en iyi maçıydı İcardi fizik olarakta tamam hazır oldu artık dediğimiz maçta sakatladılar adamı. Ondan sonraki performansının düşüşü belli adam iğne ile çıktı maçlara antrenmanlara çıkamayıp çıktı ki o haliyle bile ciddi servis yaptı takım arkadaşlarına.geçen sene çok ekstrem katkı verdi şansı da yanındaydı bence gol yüzdesi yüksekti baya. yoksa aşağı yukarı aynı pozisyonlara giriyordu. bu sene ise girdiğini atamıyor. ekstra olarak kerem'in şişirdiği topları indirip veya golü atıyordu. bu sene bayern deplasmanındaki gibi. kerem'i ortaya çekince bunları da yapamaz olduk. rakiplerin önlem alması da etken tabi buna. rakip stoperler icardinin götünden ayrılmazken dzeko ipnesini bombos bırakıyorlar ceza sahasında. bi allah'ın kulu kovalamıyor adamı. dün de aynı kaç pozisyon bombos kaldı kaleciyle.