Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Ciddi Soruyorum beles rosier boey'i yedeklemez mi , hem dokunulmazligi da var , daha ne ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Fb ile bu Beşiktaş 1 oyuncu takasına girecekler ama hangi oyuncuları değiştirecekler.Lig'de bu kadar dost kulüpleirn olması kötü yav![]()
Fb sayfaları da dost kulüp oldukları belli 1 durum reis yavkim deyo
Türkçesi biz ne alırken nede satarken kazanabiliyoruz. Ve de en önemlisi satabilmesini asla bilmiyoruz.Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama hala seçme şansın varsa ticaretten uzak durmanı öneririm...
Söylediklerimin hiçbirisine cevap vermiş olmadın...Dubois keşke gitmeseydi, beğendiğim bir oyuncu ama göndermek istediğimizde maaşının 3/4 ünü ödeyerek kiralık gönderebildik. Sezon sonu paketlemek istesek yine benzer bir durumla karşılaşacağımız çok açık...Halil' i satılığa çıkarıp tellal tutsak kim 1 milyon verir? Biz almasak BJK alacaktı; orda olsa ve bizdeki kadar süre alsa 3-5 milyon eder der miydin?..Yusuf' un etiketinden başka neyini gördün 6 milyonluk? Ciddi yatırım yapıldığı için yönetim göndermek istemez zaten, bir umut diye. Seneye de bir yerlere kiralık gider, sonrasında bedavaya paketlenir büyük ihtimalle. Dünyanın en yeteneklisi de olsa, niyeti olmayan adamdan bir şey çıkmaz. Keşke yanıltabilse...
Bakasetas ille alınsın derdinde değilim; bütçe varsa ondan daha iyi ve genç birisinin alınmasını isterim elbette...Bizim oyunculara biçtiğin değeri gerçekçi bulmadığım için yazmıştım. Değersizleştirmekle de zerre alakası yok; ''Falanca 5 milyon ulen; filanca 10, feşmekanca 30 milyon ulen!'' demekle oyuncularımızın değerini koruyacak veya yükseltebileceksek, forumda sadece futbolcularımıza güzellemeler yapıp olmadık değerler biçelim...
Rakip takımı ve oyuncularını olduğundan kötü görmenin kendimizi kandırmaktan başka bir anlamı yok...geçen sene çok ekstrem katkı verdi şansı da yanındaydı bence gol yüzdesi yüksekti baya. yoksa aşağı yukarı aynı pozisyonlara giriyordu. bu sene ise girdiğini atamıyor. ekstra olarak kerem'in şişirdiği topları indirip veya golü atıyordu. bu sene bayern deplasmanındaki gibi. kerem'i ortaya çekince bunları da yapamaz olduk. rakiplerin önlem alması da etken tabi buna. rakip stoperler icardinin götünden ayrılmazken dzeko ipnesini bombos bırakıyorlar ceza sahasında. bi allah'ın kulu kovalamıyor adamı. dün de aynı kaç pozisyon bombos kaldı kaleciyle.
Istatistikleri muazzam ama topcuyu hic izlemedim muratim. Sana guvenip gelsin diyorumŞaka maka Rafa Silva hakkında ki yorumlarını alalım dayıTransfer edilmesini ister misin mesela
![]()
Ciddi Soruyorum beles rosier boey'i yedeklemez mi , hem dokunulmazligi da var , daha ne ?
Ali cabbar mejekeyi paf takımı yaptı bunların tinerci taraftarı da baba ocağı falan diye alici oldu. insan hergün gs li olduğina şükrediyorBu Fb ile bu Beşiktaş 1 oyuncu takasına girecekler ama hangi oyuncuları değiştirecekler.Lig'de bu kadar dost kulüpleirn olması kötü yav![]()
Dayı seviliyosun..Istatistikleri muazzam ama topcuyu hic izlemedim muratim. Sana guvenip gelsin diyorum![]()
Tarihin en iyi skills videolarından biri.
Abi futbolcunun fiyatını belirleyken neyi kıstas alıp nasıl bir formül oluşturuyoruz söyle bilelim.Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama hala seçme şansın varsa ticaretten uzak durmanı öneririm...
Söylediklerimin hiçbirisine cevap vermiş olmadın...Dubois keşke gitmeseydi, beğendiğim bir oyuncu ama göndermek istediğimizde maaşının 3/4 ünü ödeyerek kiralık gönderebildik. Sezon sonu paketlemek istesek yine benzer bir durumla karşılaşacağımız çok açık...Halil' i satılığa çıkarıp tellal tutsak kim 1 milyon verir? Biz almasak BJK alacaktı; orda olsa ve bizdeki kadar süre alsa 3-5 milyon eder der miydin?..Yusuf' un etiketinden başka neyini gördün 6 milyonluk? Ciddi yatırım yapıldığı için yönetim göndermek istemez zaten, bir umut diye. Seneye de bir yerlere kiralık gider, sonrasında bedavaya paketlenir büyük ihtimalle. Dünyanın en yeteneklisi de olsa, niyeti olmayan adamdan bir şey çıkmaz. Keşke yanıltabilse...
Bakasetas ille alınsın derdinde değilim; bütçe varsa ondan daha iyi ve genç birisinin alınmasını isterim elbette...Bizim oyunculara biçtiğin değeri gerçekçi bulmadığım için yazmıştım. Değersizleştirmekle de zerre alakası yok; ''Falanca 5 milyon ulen; filanca 10, feşmekanca 30 milyon ulen!'' demekle oyuncularımızın değerini koruyacak veya yükseltebileceksek, forumda sadece futbolcularımıza güzellemeler yapıp olmadık değerler biçelim...
Bizim böyle bir oyunumuz yok geçen sene sezon boyunca nadirdir böyle paslar.Takımın net ve ana sorununu tek bir görselle göstereyim merkezde Ndombele hariç koskoca sezonda bu pası atabilen başka kimse yok bu pasları atmadığımız sürecede rakip defansın dengesini hiçbir zaman çözemeyiz bek + kanat oyuncuları bu delici koşuları atmazsa da böyle kitlenir kalırız.
Orta sahan kadar takımsın diye boşuna demiyorlar geçen sene 14/14 yapılan seride Torreira-Oliveira-Mertens nasıl ağırlığını koyduysa bu sezon Torreira hariç net bir olayımız yok.
Arkada Torreira tamam her zamanki gibi görevini yapıyor ama 8-10 konusunda sezon başından beri delici pas atabilen kimse yok ya da defans arkasına koşu atan bek-kanat yok ara sıra Boey'den görüyoruz bu takım nasıl kapanan takımları açacak sorusunun cevabı budur diğer türlü alıp sağına çeken soluna çeken oyuncular olduğu sürece rakip her zaman yerleşecektir.
![]()