Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.397
- 66.491
- 5.003
Rütbeleri sökülmüş, mutfakta soğan doğratacaklar artıkGeneral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rütbeleri sökülmüş, mutfakta soğan doğratacaklar artıkGeneral
Halil trabzonlu ve bakasetasa göre genç. Bakasetasa kimse iyi bonservis vermez artık ki sözleşmesi birkaç ay sonra bitiyor zatenTrabzon'un Halil gibi birisi için Bakasetas'ı takasta vermesi hiç mantığa akla sığan bir davranış değil. Halil Dervişoğlu'nu Trabzon ne yapsın. Adam bırak gol atmayı koşmaktan aciz. Bu kadar vurdumduymaz ve bence yeteneksiz bir forvet daha önce pek hatırlamıyorum.
Bakasetas ta bana göre Galatasaray'ın aradığı 10 numara değil. Statik 10 numaradan ziyade Felix, Szymanki tarzında koşan 10 numara daha ideal.
Görüşe saygı duymakla beraber şahsen Ben Trabzon yöneticisi olsam devre arası bir şekilde satar ama Halil ile yine takasa girmem. 40 yıldır maç izliyorum belkide gördüğüm en kötü ilk 5 forvet arasına girer Bu Halil Dervişoğlu.Halil trabzonlu ve bakasetasa göre genç. Bakasetasa kimse iyi bonservis vermez artık ki sözleşmesi birkaç ay sonra bitiyor zaten
Halilin cok kötü futbolcu olduğunu ben zaten ilk gelişinden beridir düşünüyorum. Piyasadaki imajı öyle değil amaGörüşe saygı duymakla beraber şahsen Ben Trabzon yöneticisi olsam devre arası bir şekilde satar ama Halil ile yine takasa girmem. 40 yıldır maç izliyorum belkide gördüğüm en kötü ilk 5 forvet arasına girer Bu Halil Dervişoğlu.
Cumhuru reis!!Rütbeleri sökülmüş, mutfakta soğan doğratacaklar artık
Bunu bildikleri için fırıldak, isoya defans yap yenilme yeter demiş. Nasıl olsa anadolu takımları maçları salıyorUçan kaçan uzay futbolu oynayan fenerbahceye sahasında caksak bugün ne ismaili ne yalisi sampiyonluk lafları edemeyecekti
Biz üst üste maçlarda gol atmaya baslayabilsek bunların nasıl panik yaptığına canlı tanık olacak ama biturlu sorunlardan kurtulamiyoruz
Bu seneki asıl sorundan bahsettim geçen sene buna ihtiyacımız yoktu orada direk bitiricilikle ilgili sorunumuz vardı takımın net olarak hızı vardı bu sene o da yok sete yerleşildiği zamanda delici pas ihtiyacı doğuyor.Bizim böyle bir oyunumuz yok geçen sene sezon boyunca nadirdir böyle paslar.
Çizgiye inmek gibi bir düzenimiz de yok.
Takımı kötülemek isteyene ben de geçen sene 14 maçlık iyi olduğu iddia edilen seride, takımın yapısında olmayan pozitif aksiyon sayarım, aa bunlar yokmuş derim.
Her şeyi transfere yormak için zorlama yaklaşımlar bunlar, olayımız sete oturmak ara pası atmak değil, hiç de olmadı.
Şampiyonlar liginde 6 ön eleme + 6 grup maçı yaptığımızı hesaba katarsak rakibin sadece 2 puan arkasındaysak kötü değil gayet iyi durumdayızdır hatta kadıköy'de rakipten 1 puan alıp ikili averaj şansını ele geçirdik daha ne olacak ama genel olarak olumsuzluğa iten konu hakem faktörü yarın bir gün yine operasyon çekmeyeceklerinin garantisi yok.Aldığımız puanlar bence kötü değil zorlu maçlar oynadık çok gol kaçırdık
Ciddi Soruyorum beles rosier boey'i yedeklemez mi , hem dokunulmazligi da var , daha ne ?
TamamKazım can devam etsin
Gazeteci mi yoksa falcı mı?Burhancan Terzi: "Erden Timur'un basın toplantısındaki yüz ifadesi çok mutlu olmadığını söyleyebilirim."
Burhancan Terzi: "Ara transfer döneminde Angelino'dan daha iyi bir sol bek bulunabileceğini sanmıyorum muhtemelen bulunamazsa kal denilecek."
Burhancan Terzi: "Trabzonspor Bakasetas konusunda Dubois'i sene sonu verin + Yusuf Demir veya Halil'den birini şimdi gönderin diyebilir."
Burhancan Terzi: "Jorginho transferi Boey transferine bağlı olabilir Arsenal'de Boey'i istiyordu ama şu an için kasada para yok o yüzden Jorginho transferi zor diyorum."
Ortaya karışık ikisi birden olabilir.Gazeteci mi yoksa falcı mı?

Bu yönetimden hiç bir beklentim yok artık. Tek çare erden timuru başkan yaptırmak. Yatsınlar kalksınlar ona dua etsinler yoksa bir haltı başaramazlardıCenk Ergün olayına hiç inanmıyordum ama ismi dönen çöplere bakınca bakasetas filan bunları erden başkan imkanı yok almaz düşünmez bile
Gazeteci mi yoksa falcı mı?