Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon'un Halil gibi birisi için Bakasetas'ı takasta vermesi hiç mantığa akla sığan bir davranış değil. Halil Dervişoğlu'nu Trabzon ne yapsın. Adam bırak gol atmayı koşmaktan aciz. Bu kadar vurdumduymaz ve bence yeteneksiz bir forvet daha önce pek hatırlamıyorum.

Bakasetas ta bana göre Galatasaray'ın aradığı 10 numara değil. Statik 10 numaradan ziyade Felix, Szymanki tarzında koşan 10 numara daha ideal.
Halil trabzonlu ve bakasetasa göre genç. Bakasetasa kimse iyi bonservis vermez artık ki sözleşmesi birkaç ay sonra bitiyor zaten

Halil trabzonlu ve bakasetasa göre genç. Bakasetasa kimse iyi bonservis vermez artık ki sözleşmesi birkaç ay sonra bitiyor zaten
Görüşe saygı duymakla beraber şahsen Ben Trabzon yöneticisi olsam devre arası bir şekilde satar ama Halil ile yine takasa girmem. 40 yıldır maç izliyorum belkide gördüğüm en kötü ilk 5 forvet arasına girer Bu Halil Dervişoğlu.

Uçan kaçan uzay futbolu oynayan fenerbahceye sahasında caksak bugün ne ismaili ne yalisi sampiyonluk lafları edemeyecekti
Biz üst üste maçlarda gol atmaya baslayabilsek bunların nasıl panik yaptığına canlı tanık olacak ama biturlu sorunlardan kurtulamiyoruz

Görüşe saygı duymakla beraber şahsen Ben Trabzon yöneticisi olsam devre arası bir şekilde satar ama Halil ile yine takasa girmem. 40 yıldır maç izliyorum belkide gördüğüm en kötü ilk 5 forvet arasına girer Bu Halil Dervişoğlu.
Halilin cok kötü futbolcu olduğunu ben zaten ilk gelişinden beridir düşünüyorum. Piyasadaki imajı öyle değil ama

Uçan kaçan uzay futbolu oynayan fenerbahceye sahasında caksak bugün ne ismaili ne yalisi sampiyonluk lafları edemeyecekti
Biz üst üste maçlarda gol atmaya baslayabilsek bunların nasıl panik yaptığına canlı tanık olacak ama biturlu sorunlardan kurtulamiyoruz
Bunu bildikleri için fırıldak, isoya defans yap yenilme yeter demiş. Nasıl olsa anadolu takımları maçları salıyor

Bizim böyle bir oyunumuz yok geçen sene sezon boyunca nadirdir böyle paslar.

Çizgiye inmek gibi bir düzenimiz de yok.

Takımı kötülemek isteyene ben de geçen sene 14 maçlık iyi olduğu iddia edilen seride, takımın yapısında olmayan pozitif aksiyon sayarım, aa bunlar yokmuş derim.

Her şeyi transfere yormak için zorlama yaklaşımlar bunlar, olayımız sete oturmak ara pası atmak değil, hiç de olmadı.
Bu seneki asıl sorundan bahsettim geçen sene buna ihtiyacımız yoktu orada direk bitiricilikle ilgili sorunumuz vardı takımın net olarak hızı vardı bu sene o da yok sete yerleşildiği zamanda delici pas ihtiyacı doğuyor.

Geçen seneki oyun yapımızda Kerem solda şiddetli top sürüp daha çok içe hareket ederken Rashica sağda çizgide hareket ediyordu. Aynı zamanda Rashica merkeze kaydığı zaman Boey'e koridor açıp rakibin savunma hattını dahada yatayda açıyorduk takımı sete çeviriyordu 2 farklı kanat profiliyle oyuna çeşitlilik katıyorduk. Hem hız hem set ikisini beraber yapabiliyorduk.

Bu sene Zaha, Ziyech, Tete çok daha fazla yetenekli oyuncularla oynuyoruz zaten tamamen set futboluna yönelik oyuncuları tercih ettik o zamanda merkezde yaratıcılık anlamında problem olduğunu söylemem yanlış değil. Bu kadar hareketsiz takımda 37'lik Mertens bile oyun aklıyla Sivas deplasmanında rakip defansın içinden geçti skoru aldırdı. Zaten 2 yaş daha genç olsa muhtemelen şu an bu kadar problemimiz kalmazdı 10 numara sorununu komple çözerdi.

Transfer yapmak için yapılmasınada karşıyım seneye yabancı kuralı 12'ye düşüyor alacağın her risk sene sonu ekstra maliyet olarak önümüze çıkacak. Şampiyon olunur olunmaz fakat şampiyonluk uğruna takımın geleceğini riske atmama taraftarıyım sene sonu Haziran'dan itibaren daha doğru bir yapılanma yapılır.

Aldığımız puanlar bence kötü değil zorlu maçlar oynadık çok gol kaçırdık

Aldığımız puanlar bence kötü değil zorlu maçlar oynadık çok gol kaçırdık
Şampiyonlar liginde 6 ön eleme + 6 grup maçı yaptığımızı hesaba katarsak rakibin sadece 2 puan arkasındaysak kötü değil gayet iyi durumdayızdır hatta kadıköy'de rakipten 1 puan alıp ikili averaj şansını ele geçirdik daha ne olacak ama genel olarak olumsuzluğa iten konu hakem faktörü yarın bir gün yine operasyon çekmeyeceklerinin garantisi yok.

Ciddi Soruyorum beles rosier boey'i yedeklemez mi , hem dokunulmazligi da var , daha ne ?

Yabancı sınırının bu kadar kısıtlı olduğu ve önümüzdeki sezonlarda daha da daralacağı bir ortamda, iki yabancı hakkını sağ beke kullanmak bence stratejik olarak pek mantıklı olmaz.

Cenk Ergün olayına hiç inanmıyordum ama ismi dönen çöplere bakınca bakasetas filan bunları erden başkan imkanı yok almaz düşünmez bile

Burhancan Terzi: "Erden Timur'un basın toplantısındaki yüz ifadesi çok mutlu olmadığını söyleyebilirim."

Burhancan Terzi: "Ara transfer döneminde Angelino'dan daha iyi bir sol bek bulunabileceğini sanmıyorum muhtemelen bulunamazsa kal denilecek."

Burhancan Terzi: "Trabzonspor Bakasetas konusunda Dubois'i sene sonu verin + Yusuf Demir veya Halil'den birini şimdi gönderin diyebilir."

Burhancan Terzi: "Jorginho transferi Boey transferine bağlı olabilir Arsenal'de Boey'i istiyordu ama şu an için kasada para yok o yüzden Jorginho transferi zor diyorum."
Gazeteci mi yoksa falcı mı?

Cenk Ergün olayına hiç inanmıyordum ama ismi dönen çöplere bakınca bakasetas filan bunları erden başkan imkanı yok almaz düşünmez bile
Bu yönetimden hiç bir beklentim yok artık. Tek çare erden timuru başkan yaptırmak. Yatsınlar kalksınlar ona dua etsinler yoksa bir haltı başaramazlardı

Ulan kolpacı kes lan kolpayı
Her transfer dönemi aynı terane
Herif zevk alıyor yalandan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt