Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda anketteki 2 oyuncunun da 90 dakikasını izleyen maksimum 3 kişi falan vardır. Bu söylemim bu mesleği yapan çoğu oyuncu için de geçerli olabilir.

Geçen sezon sonu sol bek , 8 ve 10 no transferi ile takım vites arttırıp ilerlerdi hata yaptık. Zararın neresinden dönersen kardır, acil çözüm lazım. Sorun son paslarda ve bitiricilikte bu bariz artık. Yani sorun ileri 4 lü de. Sağlıklı icardi santrafor sorununu çözer geriye en büyük baş belası arkasındaki 3 lü kalıyor. Keremi tekrar sola yerleştirince geriye 2 tane problemli bölge kalıyor. 10 numaraya skorer ve şutör bir adam şart oğlu şart. Sağ kanadı çözemedim şahsen

Geçen sezon sonu sol bek , 8 ve 10 no transferi ile takım vites arttırıp ilerlerdi hata yaptık. Zararın neresinden dönersen kardır, acil çözüm lazım. Sorun son paslarda ve bitiricilikte bu bariz artık. Yani sorun ileri 4 lü de. Sağlıklı icardi santrafor sorununu çözer geriye en büyük baş belası arkasındaki 3 lü kalıyor. Keremi tekrar sola yerleştirince geriye 2 tane problemli bölge kalıyor. 10 numaraya skorer ve şutör bir adam şart oğlu şart. Sağ kanadı çözemedim şahsen
İcardi forvet kamada ve pasalicten birini alıp solda Kerem sağda barış Alper en makul bu olucak sanırım ara arada tete yi deneriz sağ tarafta ama bencede zşyech ve Zaha gitmeli Zaha çok sevdiğim bir futbolcu gelir gelmez formasını bile aldım gerçekten böyle olması derinden üzüyor benide ama vedalaşmamız lazım malesef olmadı tutmadı ve günden günede daha düşüyor gibi görünüyor

İcardi forvet kamada ve pasalicten birini alıp solda Kerem sağda barış Alper en makul bu olucak sanırım ara arada tete yi deneriz sağ tarafta ama bencede zşyech ve Zaha gitmeli Zaha çok sevdiğim bir futbolcu gelir gelmez formasını bile aldım gerçekten böyle olması derinden üzüyor benide ama vedalaşmamız lazım malesef olmadı tutmadı ve günden günede daha düşüyor gibi görünüyor
Teteden ümidim yok, barış ve kerem birlikte hücumun futbol zekasını düşürüyor. Hiç birine sağ kanatta formayı garanti alır diyemiyoruz malesef. Ligin yarısı geldi icardi arkası 3 lüyü oturtamadık. Geçen yıl kerem-mertens-rashica 3 lüsünü oturttuk takım uçtu

Teteden ümidim yok, barış ve kerem birlikte hücumun futbol zekasını düşürüyor. Hiç birine sağ kanatta formayı garanti alır diyemiyoruz malesef. Ligin yarısı geldi icardi arkası 3 lüyü oturtamadık. Geçen yıl kerem-mertens-rashica 3 lüsünü oturttuk takım uçtu
Bence Okan buruk bi şekilde çözecek bu işi ama bence zahada farklı bi sorun var bu adam hiç mi zaman bu kadar kötü oynamadı mental bi sorunu var bence sahayla özel olarak ilgilenip adapte edilmeli çok içine kapanık duruyor mesela takım sevinirken ortalıkta yok ama normalde sosyal medyada eşiyle falan yürüyen Galatasaray bence oyuncu gurubumuzla kaynaşamadı biraz

Burhanin soyledikleri yalandır umarım şampiyon olan ucl katılan okadar sponsor bullan takım sıcak para sorunu yasiyorsa kimse bunu izah edemez 8jk gibi içeride hirsizmi var nedir
bizimle aşağı yukarı aynı maaşı ödeyen senelerdir ucl geliri şampiyonluk geliri olmayan itbahçede neden böyle haberler çıkmıyor onu anlamıyorum ali hep mi cepten veriyor adamların gelir 0 gider hep aşırı yüksek

çıkan isimlerden hiçbiri istediğimiz ve kaliteli oyuncular değil

içim daraldı açıkçası pasalic kamada bakasetas falan geçin abi kim bunlar yaa

Öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Şu anda yabancı sınırımız dolu onunla ilgili sıkıntı varsa vardır. Onun dışında Burhan Can daha 1-2 hafta önce localar 2 yıllığına peşin fiyatka satılıyor 14'ünde mi ne para gelecek diyordu. Onun karın ağrısı var bence.
önümüzdeki 2 yılın locaları şimdiden satılıyorsa sıkıntı büyük demektir. ciddi bir gelir kaleminden mahrum kalacağız önümüzdeki 2 sene

Ziyech ayrılıyor diyor Arabistan'dan teklifler Chelsea'ye gitmiş.

Teklifi yanlış yere göndermişler gibi.

Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Biz keriz miyiz senelik 3 m verdiğimiz herifi para vermeden alıp satabilecekken tüm haklarımızdan vazgeçelim gidip chelseaya bonus versinler.

Takımda ciddi bir konsantrasyon sorunu var saçma sapan 3 geri pas yaptık 1i gol oldu 2 haftadır yine saçma sapan el pozisyonlarında penaltı veriyoruz onun dışında ceza alanı çevresinde BAY ve Boeyin de komik el pozisyonları oldu.. Bunlar komple tesadüf olamaz hoca bu adamları maça hazirlayamiyor çok net ..
Taktik olarak zaten kornerlerden yediğimiz kontralar -orta sahamizin yerlesim hatası yüzünden yürüyerek geçilmesi -2li orta saha ısrarı vslerle net sınıfta kalıyor.. Geçen sene bu takıma o coşkulu oyunu oynatan da bu adamdı ne oldu ne değişti anlamadım gitti

Takımda ciddi bir konsantrasyon sorunu var saçma sapan 3 geri pas yaptık 1i gol oldu 2 haftadır yine saçma sapan el pozisyonlarında penaltı veriyoruz onun dışında ceza alanı çevresinde BAY ve Boeyin de komik el pozisyonları oldu.. Bunlar komple tesadüf olamaz hoca bu adamları maça hazirlayamiyor çok net ..
Taktik olarak zaten kornerlerden yediğimiz kontralar -orta sahamizin yerlesim hatası yüzünden yürüyerek geçilmesi -2li orta saha ısrarı vslerle net sınıfta kalıyor.. Geçen sene bu takıma o coşkulu oyunu oynatan da bu adamdı ne oldu ne değişti anlamadım gitti
Psikolojik baskı oluştu takımın üstü haftalardır taraftar yüzünden arkasında durulup serbest bırlaıpmalı takım

Sanirim 3 haftadir kuşlardan sonra oynuyoruz. Bu 2 hafta da yine bizden önce oynayacaklar

Bu da takimin uzerinde baski olusturuyor.

Sanirim 3 haftadir kuşlardan sonra oynuyoruz. Bu 2 hafta da yine bizden önce oynayacaklar

Bu da takimin uzerinde baski olusturuyor.
Takımın üstünde en çok baskı oluşturan şey taraftar baskısı kerem mesela zaten sakar bi oyuncuydu hepten sakara bağladı sürekli herşeyi eleştiren bi taraftar var adamlar acaba yenilirsek diye panikliyor özgüven aşılamak lazım oyunculara

İnşallah bu gün artık bi işim netleşir gelirde perşembe günü bu yarım saat oynatır Trabzon maçına sahaya atarız ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt