Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.267
- 66.385
- 4.843
Burhancan Terzi: "Biz İtalya'da ki 10 numaralara yoğunlaştık ama Bakasetas konusu hiç azımsanmayacak derecede olduğunu düşünüyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhancan Terzi: "Biz İtalya'da ki 10 numaralara yoğunlaştık ama Bakasetas konusu hiç azımsanmayacak derecede olduğunu düşünüyorum."
İcardi forvet kamada ve pasalicten birini alıp solda Kerem sağda barış Alper en makul bu olucak sanırım ara arada tete yi deneriz sağ tarafta ama bencede zşyech ve Zaha gitmeli Zaha çok sevdiğim bir futbolcu gelir gelmez formasını bile aldım gerçekten böyle olması derinden üzüyor benide ama vedalaşmamız lazım malesef olmadı tutmadı ve günden günede daha düşüyor gibi görünüyorGeçen sezon sonu sol bek , 8 ve 10 no transferi ile takım vites arttırıp ilerlerdi hata yaptık. Zararın neresinden dönersen kardır, acil çözüm lazım. Sorun son paslarda ve bitiricilikte bu bariz artık. Yani sorun ileri 4 lü de. Sağlıklı icardi santrafor sorununu çözer geriye en büyük baş belası arkasındaki 3 lü kalıyor. Keremi tekrar sola yerleştirince geriye 2 tane problemli bölge kalıyor. 10 numaraya skorer ve şutör bir adam şart oğlu şart. Sağ kanadı çözemedim şahsen
Teteden ümidim yok, barış ve kerem birlikte hücumun futbol zekasını düşürüyor. Hiç birine sağ kanatta formayı garanti alır diyemiyoruz malesef. Ligin yarısı geldi icardi arkası 3 lüyü oturtamadık. Geçen yıl kerem-mertens-rashica 3 lüsünü oturttuk takım uçtuİcardi forvet kamada ve pasalicten birini alıp solda Kerem sağda barış Alper en makul bu olucak sanırım ara arada tete yi deneriz sağ tarafta ama bencede zşyech ve Zaha gitmeli Zaha çok sevdiğim bir futbolcu gelir gelmez formasını bile aldım gerçekten böyle olması derinden üzüyor benide ama vedalaşmamız lazım malesef olmadı tutmadı ve günden günede daha düşüyor gibi görünüyor
Bence Okan buruk bi şekilde çözecek bu işi ama bence zahada farklı bi sorun var bu adam hiç mi zaman bu kadar kötü oynamadı mental bi sorunu var bence sahayla özel olarak ilgilenip adapte edilmeli çok içine kapanık duruyor mesela takım sevinirken ortalıkta yok ama normalde sosyal medyada eşiyle falan yürüyen Galatasaray bence oyuncu gurubumuzla kaynaşamadı birazTeteden ümidim yok, barış ve kerem birlikte hücumun futbol zekasını düşürüyor. Hiç birine sağ kanatta formayı garanti alır diyemiyoruz malesef. Ligin yarısı geldi icardi arkası 3 lüyü oturtamadık. Geçen yıl kerem-mertens-rashica 3 lüsünü oturttuk takım uçtu
bizimle aşağı yukarı aynı maaşı ödeyen senelerdir ucl geliri şampiyonluk geliri olmayan itbahçede neden böyle haberler çıkmıyor onu anlamıyorum ali hep mi cepten veriyor adamların gelir 0 gider hep aşırı yüksekBurhanin soyledikleri yalandır umarım şampiyon olan ucl katılan okadar sponsor bullan takım sıcak para sorunu yasiyorsa kimse bunu izah edemez 8jk gibi içeride hirsizmi var nedir
önümüzdeki 2 yılın locaları şimdiden satılıyorsa sıkıntı büyük demektir. ciddi bir gelir kaleminden mahrum kalacağız önümüzdeki 2 seneÖyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Şu anda yabancı sınırımız dolu onunla ilgili sıkıntı varsa vardır. Onun dışında Burhan Can daha 1-2 hafta önce localar 2 yıllığına peşin fiyatka satılıyor 14'ünde mi ne para gelecek diyordu. Onun karın ağrısı var bence.
ney ney 6 sene miZaman ne cabuk geciyor, bu adam 6 sene önce gelmis bize.
Ziyech ayrılıyor diyor Arabistan'dan teklifler Chelsea'ye gitmiş.
Psikolojik baskı oluştu takımın üstü haftalardır taraftar yüzünden arkasında durulup serbest bırlaıpmalı takımTakımda ciddi bir konsantrasyon sorunu var saçma sapan 3 geri pas yaptık 1i gol oldu 2 haftadır yine saçma sapan el pozisyonlarında penaltı veriyoruz onun dışında ceza alanı çevresinde BAY ve Boeyin de komik el pozisyonları oldu.. Bunlar komple tesadüf olamaz hoca bu adamları maça hazirlayamiyor çok net ..
Taktik olarak zaten kornerlerden yediğimiz kontralar -orta sahamizin yerlesim hatası yüzünden yürüyerek geçilmesi -2li orta saha ısrarı vslerle net sınıfta kalıyor.. Geçen sene bu takıma o coşkulu oyunu oynatan da bu adamdı ne oldu ne değişti anlamadım gitti
Takımın üstünde en çok baskı oluşturan şey taraftar baskısı kerem mesela zaten sakar bi oyuncuydu hepten sakara bağladı sürekli herşeyi eleştiren bi taraftar var adamlar acaba yenilirsek diye panikliyor özgüven aşılamak lazım oyuncularaSanirim 3 haftadir kuşlardan sonra oynuyoruz. Bu 2 hafta da yine bizden önce oynayacaklar
Bu da takimin uzerinde baski olusturuyor.