Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.552
- 17.218
- 2.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Panatinaykosa gitmişevet nerede bu 10 numara
Murat kurum u transfer ediyoruz galiba (!)
Tete daha önce Lyon'da oynadı ve çok iyi katkı vermişti yanılmıyorsam 30 maç 8 gol 10 asistti. Oyuncuları 6 ayda çöp etmekten vazgeçmek lazım. Tete düzenli oynatılsaydı gayet iyi katkı vereceğini düşünüyorum. Bir de öz güven problemi oluşuyor oyuncularda sorunu o ve düzenli oynamaması Tete'nin seneye kalır ve düzenli oynatılırsa gayet ciddi katkı vermeye başlayacağını düşünüyorum. Zaha'yı ise hiç anlamıyorum, kapalı oynayan takımdan topun kendisinde olan ve topun kendisinde olan bir takıma geldi o yüzden bundan dolayı ciddi bocalıyor gibi ama fiziksel bir sorunu da var gibi ki beni korkutan tarafı burası.Bizden de Tete ve Zaha paketi yapsak kesin düşerler bence
Muhalefet olmamak farklı , taraf olmak farklı.yanındayken muhalefet edemezsin. Normal şeyler.
Bize lazım olan santrafor tarzı 1.95 boyunda azman. At son 20-25 dakika sana tüm hava topları alsın, topu ileride tutsun, ceza sahasını karıştırsın. Bu ligde bu tarz bir forvetler her daim iş yapar büyük kulüplerde. Özellikle rotasyon için son dakikalar için biçilmiş oyuncular. İlla bu olmasına da gerek yok yeter ki 1.95 veya daha uzun olup güçlü olsun. Sobolev var mesela bir ama bize yazılmıştı çok iyi olabilir.
ne alaka yawyanındayken muhalefet edemezsin. Normal şeyler.
Hasanım bizde çabuk futbolcu öğütuyoruz kesinlikle haklısın ama Gs tarihi boyunca kimseye eyvallahı yok ise yaramıyorsa bye bye diyen bir kulüp ve bu duruş bize çok ciddi kısa sürede katkı sağladı. Israr etmek hem takıma hem futbolcuya zarar şu aşamadaTete daha önce Lyon'da oynadı ve çok iyi katkı vermişti yanılmıyorsam 30 maç 8 gol 10 asistti. Oyuncuları 6 ayda çöp etmekten vazgeçmek lazım. Tete düzenli oynatılsaydı gayet iyi katkı vereceğini düşünüyorum. Bir de öz güven problemi oluşuyor oyuncularda sorunu o ve düzenli oynamaması Tete'nin seneye kalır ve düzenli oynatılırsa gayet ciddi katkı vermeye başlayacağını düşünüyorum. Zaha'yı ise hiç anlamıyorum, kapalı oynayan takımdan topun kendisinde olan ve topun kendisinde olan bir takıma geldi o yüzden bundan dolayı ciddi bocalıyor gibi ama fiziksel bir sorunu da var gibi ki beni korkutan tarafı burası.
Bize lazım olan santrafor tarzı 1.95 boyunda azman. At son 20-25 dakika sana tüm hava topları alsın, topu ileride tutsun, ceza sahasını karıştırsın. Bu ligde bu tarz bir forvetler her daim iş yapar büyük kulüplerde. Özellikle rotasyon için son dakikalar için biçilmiş oyuncular. İlla bu olmasına da gerek yok yeter ki 1.95 veya daha uzun olup güçlü olsun. Sobolev var mesela bir ama bize yazılmıştı çok iyi olabilir.
ne alaka yaw
böyle bi açıklama yapılır mı
çok konuşmuyor diye insanlar bu adamın ne kadar rezil bi başkan olduğunu unutmuştu, erden timur sayesinde taraftarın genelinin gözünde negatif imajı sıfırlandı. biz hep aynı noktadaydık
açık açık o tarafı desteklediğini de söylese yanlış derdimmuhalefet etse sizin için müthiş başkan olacaktı. Ama herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Onun görüşü de o .
çokta içten gelerek söylediğine inanmıyorum. Bugün ki hükümeti karşısına almamak için söylenmiş bir şey.Muhalefet olmamak farklı , taraf olmak farklı.