Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi'yle de izlemek de güzel olurdu.Mikautadze transferini benim çok istememin nedeni geçen sene Fb Dzeko'ya güvenerek hata etti bu sene de Barcelona Lewandowski'ye güvenerek hata etti ve liderliği kaç puan geriden gelen takım olan Atletico Madrid'e kaptırdı.Mertens'in sakatlanma ihtimali çok fazla olan 1 oyuncu.Ve böyle 1 şey olursa da futbolu bırakabilir.Burda da Fb şampiyonluğu izleyebiliriz..
MErtensin sakatlanma olasılığını nasıl hesapladın reis ?

Osimhen gelecekse de bence gerek var şöyle Muani kenar forvetde oynar. Barışı sattığın senaryo oluşabilir.
Barış yetenek setleri sebebiyle Yunus kadar kapında yatmaz kimse bunu yazın göreceğiz. Kenar forvet yine Miko daha mantıklı bence tabi maliyetleri bilmiyoruz. Abi adamı kanat forvet oynatacaksan gözünü seveyim Muani mi alınır oraya Real miyiz biz. Daha ucuza daha iyi 100 tane adam bulursun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşından dolayı bu kadar fazla Maç'ı kaldıramayabilir reis.Geçen sene böyle 1 şey olmadı ama bunun ihtimali çok fazla.Bu riski alarak şampiyonluk yarışında olmak bence 1 hata olur..
Kanat eksikliğinden dolayı yunusu çekemiyoruz oraya yunus orada oynar kanat eksikliğimiz olmasa.

Barış yetenek setleri sebebiyle Yunus kadar kapında yatmaz kimse bunu yazın göreceğiz. Kenar forvet yine Miko daha mantıklı bence tabi maliyetleri bilmiyoruz. Abi adamı kanat forvet oynatacaksan gözünü seveyim Muani mi alınır oraya Real miyiz biz. Daha ucuza daha iyi 100 tane adam bulursun.

Mika da bedava değil hani. Kolo düşüşte biri en fazla bonservis isteyecekleri rakam 20 25 bandında olur. Maaş konusunda bilgim yok ve muani kanat olarakta çokta iyi oynadığı maçlar var.

Kanat eksikliğinden dolayı yunusu çekemiyoruz oraya yunus orada oynar kanat eksikliğimiz olmasa.
İşleyen 1 sistem varken böyle devam edilmesi taraftarıyım ben reis yav :D Şampiyonluk bu sene daha çok önemli riske atılacak 1 şey değil biz şampiyon olursak 5. yıldızı biz takacaz.Bu daha da çok psikolojik üstünlüğü almak demek.Bu fırsatı kaçırmamak için dediğim gibi ne kadar az risk o kadar iyi olur bence..

Mika da bedava değil hani. Kolo düşüşte biri en fazla bonservis isteyecekleri rakam 20 25 bandında olur. Maaş konusunda bilgim yok ve muani kanat olarakta çokta iyi oynadığı maçlar var.
Muani yle benzer olacaksa Miko bonservis ücretleri o zaman tartışalım. 20 25 e bilmiyorum o kadar ucuza yedirmezler bence. Maliyet e bakılır. Şuanki durumda Miko en mantıklısı bence.

Muani yle benzer olacaksa Miko bonservis ücretleri o zaman tartışalım. 20 25 e bilmiyorum o kadar ucuza yedirmezler bence. Maliyet e bakılır. Şuanki durumda Miko en mantıklısı bence.

Miko bende istiyorum ancak oyunumuzu düşününce kolo çok daha çok oturacak. Bakalım hangisini alırlarsa alsınlar okeyim ben gidip saçma sapan Dybala falan uğraşmasınlar da

Bu gol tesadüf değil koşarak gol atmayı çalışıyor takım. Nefes nefese şut atma çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt