Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cherkiyi alalım.
Abdurrahim Albayrak, "Benim taktiğim şudur, hiçbir zaman alacağım bir oyuncuyu takımından direkt olarak istemem. Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim.

Bu taktikle neden olmasın.

Lyonla transfer işine girince istemsizce aklıma zaha geliyor. Ulan kırk yılda bir free yıldız aldık resmen elde patladı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gs transfer komitesi eğer en sonki yaz transfer döneminden bir ders çıkamardıysa (doue işinde olduğu gibi), işimiz yine yaş. transfer dönemi açılmadan daha 10 tane isim sürüldü piyasaya.

ben hiçbirini almayacağımızı düşünüyorum. herkes mabadından bir şey üfürüyor sadece. etkileşim için.

20 milyona olacaksa olmasın zaten Mikautadze işi
Championshipsten adama 18 milyon verirlirmi
24 yasindaki gurcu oyuncuya 20 milyon verilirmi

Hep ayni mantik verilir abicim iyi oyuncu atlet genc oyuncu zaten 20 den basliyor

Sen elindeki ayni yastaki baris alper ile yunusu satmaya kalkasan kac isticen ?

Birakalim su verilmez bu verilmezi iyi oyuncu icin 20 milyon standart giris parasi artik

Bayern şimdide Bvb‘den Gittens‘i istiyormuş. Hiç fırsat vermiyorlar yahu, yeterki biri azicik kipirdasin hemen tepesindeler.

arkadaşlar ben de size bilgilerimi aktarmak isterim ancak kulübü zor durumda bırakmak istemiyorum

sabırlı olalım
La Tahzen!

arkadaşlar ben de size bilgilerimi aktarmak isterim ancak kulübü zor durumda bırakmak istemiyorum

sabırsız olalım
La Parisienne!

Bizim taraftarı transferde tatmin etmek zor. Adam kulübünde 11 oynuyor, az çok piyasasını yapmış ve genç. Bu adamı 10 a falan yuvarlayamayız. Üstelik ara transferde. Bu sene 2 3 tutma potansiyeli olan transferle Avrupa'dan kupa ümidi taşıyorum ben. Para harcanacaksa şimdi harcanmalı.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt