Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mega zenginlere birşey yapılamıyor şuan. Düzen böyle
yaw de get örnek de verdik halen aynı şeyleri diyon

kavala dedik karamehmet dedik

öte yandan bir düşün mesela sence başına bir şey gelmesi gereken herkes hak ettiği cezayı alıyor mu. almayanların bütünü zengin mi. konuyu daha fazla dağıtmayalım ama bunları bir düşün

Skriniar konusu fazla uzun surmemeli cunku defans hatti SOS veriyor, hele Sanchez bir mac olmayinca hep problem.

Eger Skriniar mevzusu uzayacaksa ben olsam gider Facundo Medina'yi alirdim.

Skriniar konusu fazla uzun surmemeli cunku defans hatti SOS veriyor, hele Sanchez bir mac olmayinca hep problem.

Bir ara Yerry Mina vardı Sanchez'in milli takımdan partneri acaba nerelerde ?

Medinayı alabilitmiyiz ki tam ihtiyaç aslında ama çok kısalıyoruz öyle de. Bi de kaça bırakırlar ki

Bir ara Yerry Mina vardı Sanchez'in milli takımdan partneri acaba nerelerde ?
O cop oldu gitti.

Skriniar zaten kiralik olabilir tapusuyla alamayiz o yuzden suan alinabilecek iki stoper var yani bizim alabilecegimiz hem yas olarak hem kalite olarak uygun.

Facundo Medina
Jhon Lucumí (Sanchez'in MT'daki partneri)

Medinayı alabilitmiyiz ki tam ihtiyaç aslında ama çok kısalıyoruz öyle de. Bi de kaça bırakırlar ki
Boyu Abdulkerim ile ayni, yani kisa diyemem. Cift haneli rakam olacagi kesin zaten o kalibrede oyuncu istiyorsan mecbur 15 milyonu gozden cikaracaksin.

O cop oldu gitti.

Skriniar zaten kiralik olabilir tapusuyla alamayiz o yuzden suan alinabilecek iki stoper var yani bizim alabilecegimiz hem yas olarak hem kalite olarak uygun.

Facundo Medina
Jhon Lucumí (Sanchez'in MT'daki partneri)
Bologna Lucumi'yi verir mi ya CL'de oynuyor en nihayetinde bırakmazlar. Bıraksalarda ucuza vermezler.

yaw de get örnek de verdik halen aynı şeyleri diyon

kavala dedik karamehmet dedik

öte yandan bir düşün mesela sence başına bir şey gelmesi gereken herkes hak ettiği cezayı alıyor mu. almayanların bütünü zengin mi. konuyu daha fazla dağıtmayalım ama bunları bir düşün
Sende anlama kıtlığı mı var. Mega zenginsen ve siyasetle aran iyiysen mafya da, hukuk da, herhangi biri de dokunamaz sana. Verdiğin örnekler siyaset tarafından korunmayan isimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt