Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.299
- 13.018
- 2.828
Uyku basti, iyi geceler:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpadan üç beş gece duyumu duyarız diye twitterda sabahlayan biz
Yunusun etkisinin düşmesinin sebebi bence pas yapabilecek adam sayısının azalması. Mertens ve sara olunca performansı tavan yapıyor. Sırtı dönük top alma mevzusunda haklısın kendini geliştirmesi lazım.Yunus için ben de 10 oynar diyordum ama 1 maçta oraya geçince kayboldu. Sırtı dönük top alınca etkisi çok düşüyor.
Bayağı müthiş adam tüm koridoru kullanır defansif aksiyonlarını beğenir miyiz bilemem. Kendisi bir boey değildir asla bu beklenmemeli.Ola Aina nasıl bir futbolcu bilen var mı acaba? Bayağı iyi görünüyor.
Yanlış bizim takım defansif kanat bekle oynayamaz ki.Kanat beki Yunus Barış olan takım Avrupa'da rus ruletinden başka bir şey oynayamaz.
O zaman da soldan ölümcül açık veriyoruz. Rakip az gelse bile direkt golü ordan buluyor.
Avrupa'da 3lü defans oynayıp, 2 kanat beki de açık oyuncusu olan 1 tane takım var mı da biz oynuyoruz. En azından 1 tanesi orijinal yeri bek olan biri oynamalı.
y.'nin acilimi nedir adminim?Yunus ve Barış'ın kanat bek olduğu tüm 11ler y. gibi isterseniz forvete Messi'yi yazın
Öyle zaten galatasaray lisesi torpillisi. Geldiğinden beri içinden gecti altyapının 1 yane scout göndermiyor sampiyonalara yeteneklerin çoğuna fener çöküyor. Kendisinin kurulumunda 0 etkisi olduğu yaş kategorisinin maç skoru için çıkmış kendi reklamını yapıyor.Dün bizim altyapı hocasının açıklamalarını gördüm,büyük ihtimal gs liseli torpilli birisi,o tarz kişiler kovulmadigi sürece bir halt olmaz ,herif fizik kaliteyi kucumsedi yetmedi saçma sapan cevap verdi
Herif gangster, kafayi bulmus aslan
Yaşlanmasın mı rtsbize gelen niye hep bir yas yaslaniyor?
degeri düsüyor öyle deme renktas.Yaşlanmasın mı rts
Neyin peşindesin
Abv o sandım.Nöbetler bana enayilik gibi gelmistir ama @Oral Sevmez icin katki olsun dedim.