Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyku basti, iyi geceler:

1000006994.jpg

Alınmaya değer iki yerli görüyorum süper ligde

Yasin Özcan ve Ahmed Kutucu

Ayrıca Ahmed Kutucu tam yerli de değil aslında

UEFA listesinde yabancı sayılıyor, bunu unutmamak lazım. UEFA listesine totalde 17 yabancı yazabiliyoruz. Yani yabancı kontanjanını kesin dolduracağımız da düşünülünce en fazla 3 gurbo Avrupa listesine yazılabiliyor. Geçen sezon Berkan Kutlu ile bu yüzden papaz olduğumuzu unutmayalım -- ha ben Berkan yerine Ahmed Kutucu'yu tercih ederim orası ayrı

Yunus için ben de 10 oynar diyordum ama 1 maçta oraya geçince kayboldu. Sırtı dönük top alınca etkisi çok düşüyor.
Yunusun etkisinin düşmesinin sebebi bence pas yapabilecek adam sayısının azalması. Mertens ve sara olunca performansı tavan yapıyor. Sırtı dönük top alma mevzusunda haklısın kendini geliştirmesi lazım.
Kendisinden çok iyi bir 8.5 çıkar mı benim aklımı kurcalayan o. Dikine gidecek bütün amelelikleri sara ve mertense bırakacak. Bunu ingilterede denediler bayağı da başarılıydı hatta 10 numaradayken de iyiydi de sürdürülebilir olmuyor.

Bazı zincirleri var o zincirleri kırmalı.

Ola Aina nasıl bir futbolcu bilen var mı acaba? Bayağı iyi görünüyor.
Bayağı müthiş adam tüm koridoru kullanır defansif aksiyonlarını beğenir miyiz bilemem. Kendisi bir boey değildir asla bu beklenmemeli.
Ayağı temizdir, topa bomba muamelesi yapmaz çalım atar sıfıra iner, tüm bunları hızlı da yapar. 2 ileri 1 geri mehter takımı gibi değildir.
Davinson gibi rakip ceza sahasında kaleciye şut çekerken görürsen şaşırmamalısın. Özgürlük tanıdığın sürece seni ileri taşır.
Tam olarak davinson düşün bunu al bek bölgesine koy biraz dany ekle çıkan sonuç ola aina.
Osimheni iyi besler milli takımdan arkadaşlar zaten. Çok kafa golü izleriz.

Kanat beki Yunus Barış olan takım Avrupa'da rus ruletinden başka bir şey oynayamaz.

O zaman da soldan ölümcül açık veriyoruz. Rakip az gelse bile direkt golü ordan buluyor.

Avrupa'da 3lü defans oynayıp, 2 kanat beki de açık oyuncusu olan 1 tane takım var mı da biz oynuyoruz. En azından 1 tanesi orijinal yeri bek olan biri oynamalı.
Yanlış bizim takım defansif kanat bekle oynayamaz ki.

Orta saha ve kanat beklerin her zaman defans oyuncularından stoperlerinden daha teknik olmalı yoksa oyun kuramazsın pozisyon alamazlar sahada hücuma çıkarken pas hataları olur her attığın top duvara çarpıp geri gelir sürekli atak yersin. O dediğin takımların stoperler kazma olduğu için kanat beki defansif. İnter deme inter in kanat bekleri çok ofansif ve zımba gibi topçular.

Stoperler sanchez Kaan apo oyun kurarken öndeki oyuncular onlardan daha ofansif yaratıcı pozisyon almalı. Futbolun mantığı böyle çalışır. Pozisyonları mevkilerin oluşumu bu şekildedir.

Biz 3 lü oynarken çok gol yedik çünkü az tecrübesi var takımın üçlü ile. Çok gol attık çünkü 10 nosu mertens kanat beki yunus forveti osimhen olan takıma kimse önlem alamaz

Kolo muani işi 1-2 günde olacak iş değil. Son güne kadar pl takımlarını bekler. Osimhen ve icardi’de olduğu gibi bir şekilde başka yere gitmezse ancak öyle şansımız olur.

Maçı kazanmak için çıkmadığın sürece başını alır dönersin bana göre. Özellikle futbol son 15 senedir tam anlamıyla bu vaziyette.

Kaybetmemeye oynamak muhakkak kaybettirir.

Kazanmaya, gol atmaya uğraşırsan rakip kim olursa olsun bi şansın her zaman vardır

Mesela Bülent Uygun’dan asla iyi TD olamazken neden Fb’den 6 bizden 5 yemesine rağmen Sinan Kaloğlu gelecek vaad ediyor bunun en basit örneği.

Dün bizim altyapı hocasının açıklamalarını gördüm,büyük ihtimal gs liseli torpilli birisi,o tarz kişiler kovulmadigi sürece bir halt olmaz ,herif fizik kaliteyi kucumsedi yetmedi saçma sapan cevap verdi

Dün bizim altyapı hocasının açıklamalarını gördüm,büyük ihtimal gs liseli torpilli birisi,o tarz kişiler kovulmadigi sürece bir halt olmaz ,herif fizik kaliteyi kucumsedi yetmedi saçma sapan cevap verdi
Öyle zaten galatasaray lisesi torpillisi. Geldiğinden beri içinden gecti altyapının 1 yane scout göndermiyor sampiyonalara yeteneklerin çoğuna fener çöküyor. Kendisinin kurulumunda 0 etkisi olduğu yaş kategorisinin maç skoru için çıkmış kendi reklamını yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt