Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkayin daha fazla yetenegi oyun görüsü pres gücü degil. Adam mac icinde radar gibi kafasini ceviriyor sag sola top gelmeden ki atabilecek pas opsiyonunu önceden ayarliyor. En büyük yetenegi bu. Bize daha cok pres yapan ikinci forveti oynayan biri lazim heleki hocanin oynattigi sisteme göre. Bu demek degil ki ilkay hic is yapmaz, elbette kaliteli oyuncu ama biz artik maddi olarak güclenmis kulübüz, ozaman genc sara gibi yüksek profilli oyunculara yönelmek cok daha mantiklidir. Yasli oyunculara fazla maas vermektense. Büyüme adina da daha mantiklidir.

gecenin 1 daha kısa mesaj yazın lan
okurken beynim sulandı

Fransa'da ki oyuncu havuzu bizim lige çok uyuyor aslında oraya kamp kurmak lazım.
1,5-2 sene öncede yazmıştım, Fransa genç milli takım havuzuna bakmak gerek. Özelliklede bi ara havuzda/kadroda bulunup şuan olmayan gençleri takip etmek gerek (örn. Boey), malum aktif olanları almamız ve ikna etmemiz nispeten çok daha zor. Bunlardan biri mesela Enzo Millot denen arkadaştı o dönem. En azından ikna edip getirme şansımız daha yüksek bir tanesi tutsun en az 15-20m bırakıp gider.

Kör tavukta ara sira misir tanesi bulurmus.
O mac lyon farkla kazanmaliydi. Lyonda yedek kalmasi cok sey ifade etmez. Örnegin salah liverpoola geldikten sonra salah oldu. Ha birde begenmedigin jk meneri yenip farkin acilmasini sagladi :giggle:
lyonda yedek kalmasi, oyuna girdiginde hicbisey yapamamasi, lyon'un 30 kisilik kadrosundaki performansi en dusuk adamlardan biri olmasi cok sey ifade ediyor. ayrica salah liverpool'a geldikten sonra salah falan olmadi. ta baselde oynarken cl'de efsane maclarini hatirliyorum.

lyonda yedek kalmasi, oyuna girdiginde hicbisey yapamamasi, lyon'un 30 kisilik kadrosundaki performansi en dusuk adamlardan biri olmasi cok sey ifade ediyor. ayrica salah liverpool'a geldikten sonra salah falan olmadi. ta baselde oynarken cl'de efsane maclarini hatirliyorum.
Bu birazda takimin oynadigi oyunada bagli. Bugünkü macta yine hic pas atmamislar adama. Salah kötü filan demiyorum önceden ama asil potensiyelini liverpoolda göstermeye basladi. Bu mika gibi oyuncu icinde gecerli olabilir. Sonucta yetenekli oyuncu.

Bu birazda takimin oynadigi oyunada bagli. Bugünkü macta yine hic pas atmamislar adama.
ben olsam ben de atmam. butun toplari eziyor cunku. bu taraftar deli gibi gol asist yapan k. akturkoglu'na bile katlanamadi. mika gibi pasla alakasi olmayan, surekli top kaybeden ustelik skor katkisi da dusuk mika gibi adami 2 mac sonra yuhalamaya baslar.

ben olsam ben de atmam. butun toplari eziyor cunku. bu taraftar deli gibi gol asist yapan k. akturkoglu'na bile katlanamadi. mika gibi pasla alakasi olmayan, surekli top kaybeden ustelik skor katkisi da dusuk mika gibi adami 2 mac sonra yuhalamaya baslar.

Makatze sonrası bizim takım tam çilingir sofrası kurar. Sara, Yunus, Mikautadze dar alanda cengaver topçular verkaçlar, üçgenler, duvarlar derken rakiplerin içinden geçerler sarhoş ederler.

Bekleyip görecegiz. Sara icinde neler dendi championship oyuncusu filan. Hatta ilk maclar yine cogu kisi önyargiliydi. Bukadar is yapmayacagini sanmiyorum mikanin ama 100% is yapar da diyemeyiz. Sonucta adapte olmanin büsürü faktörleri oluyor. Belkide hic gelmez, görecegiz gelecek günlerde.

susman niye susayim. neymis efendim euro'da gurcistan milli takiminda 3 mac iyi oynamis. o 3 maci referans alacaksak 20 milyona samet akaydin'i transfer edelim. ha bi de sehir efsanesine gore 4 yil once metz'de ikinci ligde oynadigi iyi bir sezon varmis. goren duyan izleyen yok.
Samet mi :asd:

Bekleyip görecegiz. Sara icinde neler dendi championship oyuncusu filan. Hatta ilk maclar yine cogu kisi önyargiliydi. Bukadar is yapmayacagini sanmiyorum mikanin ama 100% is yapar da diyemeyiz. Sonucta adapte olmanin büsürü faktörleri oluyor. Belkide hic gelmez, görecegiz gelecek günlerde.
sara'yi tanimiyorduk ama iyi oyuncu oldugunu gosteren veriler vardi. adapte olmak farkli bir konu. geldigi takimda iyi oynar burda kotu oynar bilemeyiz. mika ile ilgili boyle bir veri yok diyorum ben. performans yok, istatistik yok, izleyen yok. sadece eski transfer ucreti var. fena halde tete kokusu aliyorum.

yaw faruğum hala ciddi ciddi cevap veriyorsun ya. Troll yapıyor adam bir klasik.

sara'yi tanimiyorduk ama iyi oyuncu oldugunu gosteren veriler vardi. adapte olmak farkli bir konu. geldigi takimda iyi oynar burda kotu oynar bilemeyiz. mika ile ilgili boyle bir veri yok diyorum ben. performans yok, istatistik yok, izleyen yok. sadece eski transfer ucreti var. fena halde tete kokusu aliyorum.
@Cafer Güney in yazdigina da bi bak. Performansi 1 ligte vermis 13 gol 4 asist.
Nasil performans yok?

susman niye susayim. neymis efendim euro'da gurcistan milli takiminda 3 mac iyi oynamis. o 3 maci referans alacaksak 20 milyona samet akaydin'i transfer edelim. ha bi de sehir efsanesine gore 4 yil once metz'de ikinci ligde oynadigi iyi bir sezon varmis. goren duyan izleyen yok.
İyi Geceler Ekin Bey

yaw faruğum hala ciddi ciddi cevap veriyorsun ya. Troll yapıyor adam bir klasik.
Gercekten troll yapiyormus, yordu gece gece. Ben kacar:

1000006994.jpg

@Cafer Güney in yazdigina da bi bak. Performansi 1 ligte vermis 13 gol 4 asist.
Nasil performans yok?
muthis performans gercekten. daha once ligue 1'de bu ulasilmaz rakamlara ulasan topcular:

thjis dallinga
jeremy le douaran
arnaud muinga
benjamin bouregeaud
franck honorat
jo hwang
elye wahi
tino kadewere
dario benedetto

hepsi mukemmel kariyerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt