Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.942
- 12.209
- 1.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vapur neyine yetmiyor velicim iyi geceler ben yatarYat artık.
2 kez U21 maçında denk geldim; öne çıkan bir özelliğini göremedim. Bazı oyuncu geç gelişir, ona bile ihtimal veremedim doğrusu.Genc yetenekli sag bek alirim Skoglund
Genc yetenekli Orta saha alırım Djaoui cisse
Genc yetenekli Orta saha alırım silas andersen
Genc yetenekli Yerli orta saha alirim isak vural
Genc yetenekli yerli defans alırım Ayberk karapo
Saraya teklifSerhan Türk: "Galatasaray, Gabriel Sara ve Wilfried Singo'ya gelen teklifleri reddetti. Sara'ya İngiltere'den çok büyük teklifler gelmişti."
.Kaynak kim ki?
Fena üzücü olur adimiza tam lazim olan mobil oyuncu. Bakalim bizimkiler ne düsündüler ve gecen kis döneminden akillandilar mi
Sakatlıktan sonra düşüş olsa da sarada özellikle son 4 5 maçı bile teklif alır. Sara benim gözümde çok kıymetli bir topçu. Her takıma sara gibi teknik bir orta saha lazım. En önemlisi maaşı bizim kulüp için asgari ücret. Maaşı düşük olan oyuncunun piyasası vardırSerhan Türk: "Galatasaray, Gabriel Sara ve Wilfried Singo'ya gelen teklifleri reddetti. Sara'ya İngiltere'den çok büyük teklifler gelmişti."
Bugün yazıldı buraya elliot. Bize ilaç olur. Zahanin yanına gidecekmiş. Çok üzüldüm vallaPara varsa top cambazı 10 numara alalım. En azından ligde show yapalım ( yaşlı değil)