Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz neden hiç la liga çıkartması yapmıyoruz işçi, yürekli oyuncu kaynıyor o lig. orta sıra ve alt sıra takımlarında bir sezonda tek maç kaçırmayan gırla adam var mesala mallorca da bir herif var kolombia milli takımında da oynadı sol bek mojica 33 yaşında herifi tek bir tane maçta görmemişliğim yok herifi japonla yapıştırmışlar gibi hep orada. Jakobs gibi gereksizler olacağına şöyle adamlarla oynasak içim yanmaz. Oviedo'da Haissem Hassan var bir tane kanat oyuncusu bu ligin altından üstünen geçer öyle bir eleman ya da gironadaki asprilla.

Genc yetenekli sag bek alirim Skoglund
Genc yetenekli Orta saha alırım Djaoui cisse
Genc yetenekli Orta saha alırım silas andersen
Genc yetenekli Yerli orta saha alirim isak vural
Genc yetenekli yerli defans alırım Ayberk karapo
2 kez U21 maçında denk geldim; öne çıkan bir özelliğini göremedim. Bazı oyuncu geç gelişir, ona bile ihtimal veremedim doğrusu.

Kesin İngiltere'den çok büyük teklifler gelmiştir ama hepsini reddettik.

Doğru olsa milli piyango vurmuş.

Serhan Türk ne içtiyse bana da versin yav, belli ki güzel kafa yapıyor.

Transferin,futbolun tadı kalmadı. Galatasaray olmasa göz ucuyla da olsa izlemem.

Bizimkiler oyuncu kabul ederse yine 50 60 milyonu gömer.

Serhan Türk: "Galatasaray, Gabriel Sara ve Wilfried Singo'ya gelen teklifleri reddetti. Sara'ya İngiltere'den çok büyük teklifler gelmişti."
Sakatlıktan sonra düşüş olsa da sarada özellikle son 4 5 maçı bile teklif alır. Sara benim gözümde çok kıymetli bir topçu. Her takıma sara gibi teknik bir orta saha lazım. En önemlisi maaşı bizim kulüp için asgari ücret. Maaşı düşük olan oyuncunun piyasası vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt