Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.922
- 59.444
- 3.423
fbnin orta saha rotasyonu bizden daha kötü btw
fred-ismail-edson
bartuğ fln çöp saymağa gerek yok
fred-ismail-edson
bartuğ fln çöp saymağa gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig ne zaman başlıyo ki 7 ağustosta indirdikleri 5 topçuya pat pat indirdiler diyebilelimo yaz 7 ağustos itibariyle biten transferler: kazımcan, abdülkerim, dubois, oliveira, mertens, torreira
5 tanesi o tarih itibariyle direkt ilk 11e girecek oyuncular 7 ağustos itibariyle gelmiş, son gün gelenler ise ross, yusuf, mata gibi yedek olacakları belli adamlarla rashica ve icardi idi
27 milyona alınsaydı forumun yarısı banlanırdı max eder 15 falandır bunun düz oyuncu ekstra çok bi olayı yokadamı berkan kutluya çevirdiniz ula dün alsaydık bayram ederdiniz
gsc her daim objektif olmuştur iyi topçu aldılar bonus olarak rakipleri ayar eden biri hiç istemem zaten yeteri kadar sinir bozucu topçuları vardı
ingiltere 2.ligi topçusuna 2 sene önce 20 milyon verdin rdaş nerdeyse27 milyona alınsaydı forumun yarısı banlanırdı max eder 15 falandır bunun düz oyuncu ekstra çok bi olayı yok
yav biz 27 milyona daha iyisini alır mıyız önce ona bakalım27 milyona alınsaydı forumun yarısı banlanırdı max eder 15 falandır bunun düz oyuncu ekstra çok bi olayı yok
onyedikayı bu gün almaya çalıştıkları fiyat min 25 dir zatenyav biz 27 milyona daha iyisini alır mıyız önce ona bakalım
ugarte 30
genduzi 27
onyedika 25
bir kaç gün önce bu anket yapılsa ne çıkardı merak ediyorum sonuç
şunlardan min 2 tanesi tutar 100 milyon € kazanırlar
18 vermişiz sara teknik bi oyuncu ben teknik oyuncuların biraz pahalı olmasını normal karşılıyorum singo'ya verdiğimiz 30'da çok deli para mesela gereksizingiltere 2.ligi topçusuna 2 sene önce 20 milyon verdin rdaş nerdeyse
arayan bulur her aldığımız oyuncu 30 milyon olacak diye bi kural yokyav biz 27 milyona daha iyisini alır mıyız önce ona bakalım
ugarte 30
genduzi 27
onyedika 25
bir kaç gün önce bu anket yapılsa ne çıkardı merak ediyorum sonuç
Psvdeki gibi değilmiş orda ama özgüven kaybı yaşamış forumda öyle diyolarBaba bende Psv nin geçen sene şampiyonlar ligindeki maçlarını baz alarak gelsin diyorum.
aramaya gerek yok dennis 10 milyon yoksa 30 milyona yine batırmaları muhtemel18 vermişiz sara teknik bi oyuncu ben teknik oyuncuların biraz pahalı olmasını normal karşılıyorum singo'ya verdiğimiz 30'da çok deli para mesela gereksiz
arayan bulur her aldığımız oyuncu 30 milyon olacak diye bi kural yok
son çare kimseyi bulamazlarsa öyle yapacaklar zatenaramaya gerek yok dennis 10 milyon yoksa 30 milyona yine batırmaları muhtemel
belki sow-necati işi gibi olur hem
Dennis cidden iyi olur , 8 milyona bağlasak tadından yenmez.aramaya gerek yok dennis 10 milyon yoksa 30 milyona yine batırmaları muhtemel
belki sow-necati işi gibi olur hem