Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin orta saha rotasyonu bizden daha kötü btw

fred-ismail-edson

bartuğ fln çöp saymağa gerek yok

adamı berkan kutluya çevirdiniz ula dün alsaydık bayram ederdiniz

gsc her daim objektif olmuştur iyi topçu aldılar bonus olarak rakipleri ayar eden biri hiç istemem zaten yeteri kadar sinir bozucu topçuları vardı

o yaz 7 ağustos itibariyle biten transferler: kazımcan, abdülkerim, dubois, oliveira, mertens, torreira

5 tanesi o tarih itibariyle direkt ilk 11e girecek oyuncular 7 ağustos itibariyle gelmiş, son gün gelenler ise ross, yusuf, mata gibi yedek olacakları belli adamlarla rashica ve icardi idi
Lig ne zaman başlıyo ki 7 ağustosta indirdikleri 5 topçuya pat pat indirdiler diyebilelim

Pat pat fbnin tfer açılır açılmaz musabayla genduziyi alması gibi olur isteseler veermanı da alıyolardı

adamı berkan kutluya çevirdiniz ula dün alsaydık bayram ederdiniz

gsc her daim objektif olmuştur iyi topçu aldılar bonus olarak rakipleri ayar eden biri hiç istemem zaten yeteri kadar sinir bozucu topçuları vardı
27 milyona alınsaydı forumun yarısı banlanırdı max eder 15 falandır bunun düz oyuncu ekstra çok bi olayı yok

t. dönemi açılır açılmaz dennis ya da muadili fransadan fln bi topçuyu 7-8 milyona alıp bir de kanat kiralasanız kim naparsa yapsın zerre umrumuzda olmazdı

fırsat bekliyorsan yine bekle zaten kontenjanın var düşerse alırsın

ingiltere 2.ligi topçusuna 2 sene önce 20 milyon verdin rdaş nerdeyse
18 vermişiz sara teknik bi oyuncu ben teknik oyuncuların biraz pahalı olmasını normal karşılıyorum singo'ya verdiğimiz 30'da çok deli para mesela gereksiz
yav biz 27 milyona daha iyisini alır mıyız önce ona bakalım

ugarte 30
genduzi 27
onyedika 25

bir kaç gün önce bu anket yapılsa ne çıkardı merak ediyorum sonuç
arayan bulur her aldığımız oyuncu 30 milyon olacak diye bi kural yok

O paraya gundüzi güzel kazık. Ekstrası olmayan bir oyuncu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acilis macilis yokmu yönetim gitsin ya evde sıkılmıșlardır

Baba bende Psv nin geçen sene şampiyonlar ligindeki maçlarını baz alarak gelsin diyorum.
Psvdeki gibi değilmiş orda ama özgüven kaybı yaşamış forumda öyle diyolar

Ben napoli atalanta maçını izledim ileri sara sara son halini görmek için gol de attı kafayla ama oyun olarak ne bilim çok silikti

Bizde ahmed kutucu oyuna girince bu gsnin topçusu değil diyon ya lang da oranın ahmed kutucusu gibiydi belki burda tekrar toparlar bir sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemedim

18 vermişiz sara teknik bi oyuncu ben teknik oyuncuların biraz pahalı olmasını normal karşılıyorum singo'ya verdiğimiz 30'da çok deli para mesela gereksiz

arayan bulur her aldığımız oyuncu 30 milyon olacak diye bi kural yok
aramaya gerek yok dennis 10 milyon yoksa 30 milyona yine batırmaları muhtemel

belki sow-necati işi gibi olur hem

Şikeciler 100 kağıt bayılacak gibi bu devre arasında acaba yabancı sınırı kalkacak istihbaratı mı aldılar herkese haldır huldur saldırmalarının başka açıklaması yok çünkü

şahsi fikrim 30a singo 27ye genduziden daha kazık

2si de kazık bence

Goundouzi gedsondan da iyi değil ha.fbnin marsilyadan aldığı dönemki gustavo kadar iyi mi ya da meireles kadar.o da tartisilir

25 milyon bonservis yıllık 5 mio maaştan 5 yıllık 50 milyon maliyetli genduzi mi ?
30 bonservis yıllık 1 mio maaştan 5 yıllık 35 milyon maliyetli oluai mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt