Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Akın Sayman abi ozetten çıkarmış şerefsizler sanırım.amokachinin kırmızı gördüğü maç benim dediğim.yorumlarda biri alpay tokat attı ama yayıncı kuruluş yayınlamadı,alpay itiraf etti demis

Sarayı eleştiren biri olarak gitmemeli takımda kalmalı yedek kulübesinde adam yok ayrıca emeklese bile lig için iyi oyuncu sırf F5 e karşı oynasın diye tutarım ayrıca pozitif bir adam bir anda açılacak gibi hissediyorum ama sarayı biraz yedeğe gönderecek kalibrede biri lazım tembellik yapıyor

Sarayı eleştiren biri olarak gitmemeli takımda kalmalı yedek kulübesinde adam yok ayrıca emeklese bile lig için iyi oyuncu sırf F5 e karşı oynasın diye tutarım ayrıca pozitif bir adam bir anda açılacak gibi hissediyorum ama sarayı biraz yedeğe gönderecek kalibrede biri lazım tembellik yapıyor
Son maçlarda gayet iyi zaten

Hauge ismini kim yazmıştı

Sağlam bi kanat aldıktan sonra rotasyona da hauge + can alınabilir sadece can yetmez
Yazan benim de Hauge ve Can geldikten sonra ondan daha sağlamı lüks olur şu an için, başka mevkiler daha öncelikli hale gelir. Hauge başka yerlerde tutunamadığı için makul bedelle alma imkanın var, tekniği ve pasörlüğü gayet iyi ve en verimli çağında.

Yedek kalırsa düşer mi hırs mı yapar kestirmesi güç. Sonradan girdiğinde oyuna etki edecek bir rol üstlenebilse tadından yenmez aslında.

Nedense bissouma ya da onyedika olacak gibi

GS'de futbolun başında olacak adamsın hocam. Bırak TD'liği gel GS'de yönetici yada Futbol Direktörü vb. bir görevde ol. Alt yapıda sana bağlansın. GS'de senin gibi bir değerden faydalanmaya devam etsin.

Başkan olmamalı bence.hocalik olayı da bitti artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt