- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
@Akın Sayman abi ozetten çıkarmış şerefsizler sanırım.amokachinin kırmızı gördüğü maç benim dediğim.yorumlarda biri alpay tokat attı ama yayıncı kuruluş yayınlamadı,alpay itiraf etti demis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son maçlarda gayet iyi zatenSarayı eleştiren biri olarak gitmemeli takımda kalmalı yedek kulübesinde adam yok ayrıca emeklese bile lig için iyi oyuncu sırf F5 e karşı oynasın diye tutarım ayrıca pozitif bir adam bir anda açılacak gibi hissediyorum ama sarayı biraz yedeğe gönderecek kalibrede biri lazım tembellik yapıyor
Yusuf sana kim niye 1 milyon maas versin lanEkli dosyayı görüntüle 310660
Zaten geldiginden beri hic gözüm tutmadi bu herifi, karekterini belli etti defol git amatör liglere
Menere giderse şaşırmamEkli dosyayı görüntüle 310660
Zaten geldiginden beri hic gözüm tutmadi bu herifi, karekterini belli etti defol git amatör liglere
Yazan benim de Hauge ve Can geldikten sonra ondan daha sağlamı lüks olur şu an için, başka mevkiler daha öncelikli hale gelir. Hauge başka yerlerde tutunamadığı için makul bedelle alma imkanın var, tekniği ve pasörlüğü gayet iyi ve en verimli çağında.Hauge ismini kim yazmıştı
Sağlam bi kanat aldıktan sonra rotasyona da hauge + can alınabilir sadece can yetmez
Bir sürü topçu geldi geçti bunun gibi arsızı az bulunurEkli dosyayı görüntüle 310660
Yedek kalırsa düşer mi hırs mı yapar kestirmesi güç. Sonradan girdiğinde oyuna etki edecek bir rol üstlenebilse tadından yenmez aslında.Sarayı eleştiren biri olarak gitmemeli takımda kalmalı yedek kulübesinde adam yok ayrıca emeklese bile lig için iyi oyuncu sırf F5 e karşı oynasın diye tutarım ayrıca pozitif bir adam bir anda açılacak gibi hissediyorum ama sarayı biraz yedeğe gönderecek kalibrede biri lazım tembellik yapıyor
Tabiiki ben yazdım. Şurada futboldan anlayan bir avuç kişiyizHauge ismini kim yazmıştı
Sağlam bi kanat aldıktan sonra rotasyona da hauge + can alınabilir sadece can yetmez
Niye hauge mi geliyorTabiiki ben yazdım. Şurada futboldan anlayan bir avuç kişiyiz
GS'de futbolun başında olacak adamsın hocam. Bırak TD'liği gel GS'de yönetici yada Futbol Direktörü vb. bir görevde ol. Alt yapıda sana bağlansın. GS'de senin gibi bir değerden faydalanmaya devam etsin.