- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Haluk Yürekli: "Noa Lang, Galatasaray'a teklif edildi. Galatasaray oyuncuya sıcak ama kiralık ve zorunlu olmayan satın alma opsiyonuyla. Şartlar böyle olursa Galatasaray'ın değerlendirme ihtimali var."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereden anladın bunu? Frattesi' yi önerdiği ve İtalyan basınına haber yaptırdığı söyleniyor. ''Bunlar ben olmadan transfer yapamıyor'' diye düşünmesine zemin hazırlarsan, affetmez, kan alır tabii. Diyorsun ya mesleği; ben de ona vurgu yaptım zaten; sana iyi oyuncu kazandırmak değildir adamın derdi, kimi aldırırsa daha çok kazanacağıdır ve pahalı adamlar yerine ucuzu varsa da ön ayak olmaz...O komisyonları her menajer alıyor. Bu adam en kaliteli topçuları getiriyordu en azından, başkaları gibi kazık atma peşinde değildi. Her menajere kalpazan muamelesi yapmayı bırakalım artık, adamların mesleği bu işini yapıp payını alır. Menajerleri kullanmadan iyi transfer yapamazsın

. Degisen rakam ne olabilir yav. Istedigimiz topcu daha bebe. Bunu bile alamayanlarda da transfer beklemek ne bileyim
Dedikodu üzerine salladığın adam en kaliteli adamları uygun maliyetlere getirdi yıllardır gs'ye. Bu 3 sezon şampiyonlukta büyük payı var. Adam parasını kazanıyor itibar yapıyor karşılığında. Bizi soymak gibi derdi yok. Öyle bir derdi olan adam jelert, cuesta gibi topçuları getirirNereden anladın bunu? Frattesi' yi önerdiği ve İtalyan basınına haber yaptırdığı söyleniyor. ''Bunlar ben olmadan transfer yapamıyor'' diye düşünmesine zemin hazırlarsan, affetmez, kan alır tabii. Diyorsun ya mesleği; ben de ona vurgu yaptım zaten; sana iyi oyuncu kazandırmak değildir adamın derdi, kimi aldırırsa daha çok kazanacağıdır ve pahalı adamlar yerine ucuzu varsa da ön ayak olmaz...
75 milyon serbest kalma bedeli olan ve kalmak için can atan adamı 80 milyona transfer ettirmek büyük başarı hakikaten...Dedikodu üzerine salladığın adam en kaliteli adamları uygun maliyetlere getirdi yıllardır gs'ye. Bu 3 sezon şampiyonlukta büyük payı var. Adam parasını kazanıyor itibar yapıyor karşılığında. Bizi soymak gibi derdi yok. Öyle bir derdi olan adam jelert, cuesta gibi topçuları getirir
Gs'yi 6 aydır mı takip ediyorsun renkdaş, nasıl da bilmezden geliyorsun adamın yaptığı işleri. Hadi bizim yöneticilere 50 yıl süre ver ve gidin torreira'yı 6 milyon euroya ve sanchez'i 9.5 milyona alın deyin bakalım yapabiliyorlar mı. Nankör olmayın oyuna gelmeyin. Gardiyi kıskanan beceriksizler adamın ayağını kaydırıp yeni jelert cuestalar iteleme peşinde. Herkes bildiği işi yapsın, 3 ay dolanıp çer çöp toplayan yöneticiler ne anlar transferden. Otursunlar kalksınlar o adama dua etsinler. O adını andığın osimhen yine onun sayesinde bu kulüpte75 milyon serbest kalma bedeli olan ve kalmak için can atan adamı 80 milyona transfer ettirmek büyük başarı hakikaten...