Sami Karakoç
İmparator
yeni bir şey yok kendimizi gaza getirmekten başka. yarın netleşir durumlar az cok@Sami Karakoç Gelişmeler nedir reis.
yeni bir şey yok kendimizi gaza getirmekten başka. yarın netleşir durumlar az cok@Sami Karakoç Gelişmeler nedir reis.
Renktas bilmediğim için soruyorum yanlış anlama. Harit kafadan çöp ve bitiriciligi kötü. Pasları süper değil ama çok iyi bir driblingci. Hadi Hariti elerim bundan dolayı. Peki Evander neden çöp. Anlatır mısın neyi çöp hangi özelliği sana bunu düşündürdü.Bu Evander ve Harit'te niye bu kadar takık kaldık anlamak güç. Almayın şu çöpleri.
Yunus satilirsa onu istiyordum.44'te baldırı attı çıktı. Şöyle 90 dk izleyebilseydim bir şey söyleyebilirdim. Ama nazarımız değdi. O takımda Dreyer de iyi futbolcu. Onu daha çok beğendim ben.
Evanderin PSV maçını izlemeni tavsiye ederim.Ben ismi geçen 10 noların hepsine olumsuzum biraz Amiri için okeyim Alman alt yapılı diye.
Evander 5 büyük ligin dışında olup transfer yapamayan bir kaç topçudan biri.
Zamanında Porto istedi, 12 talep ettiler olmadı. Niye olmadığını falan araştırmak lazım.
.Galatasaray'dan hiçbir şey olmaz.
haluk ve nevzata göre grilitsh geldi artık.imada bulunmus o 2 kel,nevzat da bitti demiş@Sami Karakoç Gelişmeler nedir reis.
Galatasaray'dan hiçbir şey olmaz.
Sal ulan peşimi! Seninle muhabbete başladığımdan beri ismim 50 kere revize edildi. Baş belası herif!!!
Ben de Slavia maçını izlemeni tavsiye ederim.Evanderin PSV maçını izlemeni tavsiye ederim.
O tip oyuncuların da sağı solu belli olmuyor oradaki performansına bakıp alırsın buraya gelir Miroslov Stoch gibi çıkar. Lig dışında Avrupa kupalarındaki performansları daha iyi referans. Solbakken falan bu aşamayı geçmişti mesela.o iyi topçu galiba. rusya gibi kısır ligde iyi skor yapmış
Mizahını beğeniyom komünistdaş
Bence biraz transferler arasında bağlantılı hareket ediliyor. Gelecek 2. Forvetin tarzı ne, kanat gelecek mi, 6 numara kim olacak vb. durumlar önümüzdeki transferleri etkiliyor.
Hatta 6-8-10 geçişini doğru yapabilmek için 6 ve 10 transferlerini çift olarak çözmeye çalışıyorlar o yüzden de biraz gecikiyor gibi geliyor bana.
Umarım yani![]()