Sami Karakoç
İmparator
Alın size başka evander, sanki diğerinden daha iyi lan ( evandro )
Ayrıca Ünal Başkanın altını çizdiği gibi Galatasaray'ın çok seksi bir kulüp olduğu gerçeğini unutmamak gerekiyor.Sırf EPL diye vasat bir kulüpte kariyer yapmak bana mantıklı gelmiyor. Yarışmacı takım daha çekicidir her zaman.
gayet iyi gidiyoruz ahbab degil mi?Yine transferde hiz kesmedigimiz bir gun oluyor
ali naci yerli +yabancı forvet gelecek demiş biBu gerçekleşirse Ali Akman mantıklı ve güzel transfer olur. Süre vermeyeceksek Ali'yi getirmenin mantığı yok. Gerçi haberde imza yok ama umarım doğrudur.
ali akmanı almak üzereyiz ha bu arada,dün kimse önemsemedi ama.bi bakayım videolarına
Aldıktan sonra Şanlıurfaspor ya da Bandırmaspor'a kiralamayacaksak gelsin tabi.Bu gerçekleşirse Ali Akman mantıklı ve güzel transfer olur. Süre vermeyeceksek Ali'yi getirmenin mantığı yok. Gerçi haberde imza yok ama umarım doğrudur.
Aliyi nijmegende izledim 3 4mac. Iyi transfer olmaz sahsi gorusum.Bu gerçekleşirse Ali Akman mantıklı ve güzel transfer olur. Süre vermeyeceksek Ali'yi getirmenin mantığı yok. Gerçi haberde imza yok ama umarım doğrudur.
Genç düşmanıAliyi nijmegende izledim 3 4mac. Iyi transfer olmaz sahsi gorusum.