GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 320

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
320/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Erden'in sızma açıklaması mı doğru
Halukların Cenk çok vermiş açıklaması mı

İkisi aynı anda doğru olamaz zira.
Hangisinin doğru olduğundan ziyade günün sonunda çıkan sonuçun doğruluğu önemli. Sonuc şu. İçerde sızdıran var ve bunu engelleyemeyen yöneticiler var. İkincisi 1m imza parası için oyuncu kaçıyor.
Nerden tutarsan tut yönetim iki taraftanda hatalı ve yetersiz. Benim bunlara olan güvenip çok azaldı. Yok diyodum ama bunlarda patladı.

Yahu bonservis odemedigin adam 26 yaşında 1m fazla versen imza parasına ölcekmisin. Gün sonunda gidip çöpün birine vereceksin zaten. Neden alıp geçmiyorsun. Delircem. Bu adamlar neden bizi yönetiyor. Yeter artık ölücü modundan cikinn ulan
alırız herhal.mantıklı olan grilithe istediğini verip almak.gidip 30 yasındaki herife 7 milyon bonservis+3 milyon yıllık vermektense.yani gerizekalı değilsek alırız herhalde grilitshi

O para yıllık büyük ihtimal diyoruz. Yani 1,5m'ken 4,5 veya 6m imza parası veriyorsun, senelik 1m artırınca 7,5 veya 10m. Yoksa 1m için zaten bu kadar saçmalık yaşanmazdı muhtemelen.
Yönetime yakın medyadaki adamlar imza parasi diyo. Hadi onu geçtim adama direk 2.5 yıllık önermek yerine 2 ye indiremezmisin. Onuda geç adama gidip direk pazarlıksız 2.5 verilmişse bunu yapan yönetici halen neden o koltukta. Hadi onuda geç 2.5m umrumda değil getireceksin bu adami bu kadar basit. Yada içindeki kostebegi bulacaksın. Baksana 2 ay gecicek nerdeyse halen iyi bir 6 no yok

Grillitsch hikayesi doğruysa Brighton da yıllık 2,5m'dan imza parası + net 2,5m maaş falan ödeyemez diye düşünüyorum. Eğer başka o seviyelere çıkan takım yoksa (ki düşük ihtimal) menajeri yeniden bize dönüp ortada bir yerde buluşalım madem diyebilir, atıyorum yıllık 2'de falan anlaşma zemini arayabilir. Tabi Grillitsch ben o kadar para almasam da EPL'de oynamak istiyorum demezse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri